Εφιάλτης σε σχολική εκδρομή για 15χρονο: Ο πατέρας κατήγγειλε τη σεξουαλική κακοποίηση του γιου του!

Το παιδί θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση - Οι γονείς των ανήλικων δραστών δεν συνελήφθησαν

Must Read

Την απόλυτη φρίκη βίωσε ένα ανήλικο αγόρι καθώς έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από συμμαθητές του στη διάρκεια σχολικής εκδρομής στα Ιωάννινα. Ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε το περιστατικό στο Α.Τ. Νοτίου Πηλίου, ενώ οι Αρχές προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 15χρονος ενώ κοιμόταν, ξύπνησε από μια έντονη πίεση που αισθάνθηκε από χέρι στον πρωκτό του και είδε δίπλα και πάνω στο κρεβάτι του τον 15χρονο δράστη και μαθητή της Γ’ Γυμνασίου του ιδίου σχολείου να γελάει, ενώ στο άλλο κρεβάτι βρίσκονταν δύο ακόμη μαθητές της ίδιας τάξης και γελούσαν και αυτοί με τις αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος του παιδιού. Άμεσα υπήρξε ενημέρωση τόσο του εισαγγελέα Υπηρεσίας ανηλίκων όσο και των γονέων των ανήλικων δραστών, οι οποίοι και μετέβησαν στο Τμήμα, ενώ οι τρεις 15χρονοι συνελήφθησαν. Όμως, σύμφωνα με εισαγγελική παραγγελία, δεν συνελήφθησαν οι γονείς των ανήλικων δραστών, ενώ κλήθηκε να εξεταστεί και η διευθύντρια του Γυμνασίου. Το θύμα θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση. Επίσημη ανακοίνωση από τις αστυνομικές αρχές δεν έχει εκδοθεί, ωστόσο, η αστυνομία επιβεβαιώνει ότι έγινε καταγγελία από τον γονέα ότι το παιδί του κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συμμαθητές του. Το περιστατικό φέρεται να έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This