Lions: Αφησαν ελεύθερο τον Αλβανό δολοφόνο 

Είχε συλληφθεί στις 7 Φεβρουαρίου μαζί με ένα ακόμα άτομο

Must Read

Ενταλμα σύλληψης για τον δράστη της δολοφονίας του 35χρονου Αφγανού μέσα σε κατάστημα στην οδό Ηπείρου 60, στο κέντρο της Αθήνας στις αρχές Μαρτίου, εκδόθηκε από τον ανακριτή που ασχολήθηκε με την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, σύμφωνα με το zougla.gr. Πρόκειται για τον επικίνδυνο κακοποιό γνωστό ως «πιτ μπουλ» των Lions ο οποίος έχει απασχολήσει δεκάδες φορές τις Αρχές, αν και είναι μόλις 24 ετών!




 

Είχε συλληφθεί στις 7 Φεβρουαρίου μαζί με ένα ακόμα άτομο και είχαν κατηγορηθεί ως δράστες τουλάχιστον τριών ενόπλων επιθέσεων κατά ατόμων, στον Κολωνό και στην Αχαρνών, καθώς και για πυροβολισμούς σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στα Πατήσια.

Διαβάστε ακόμα: Στη «φάκα» δύο μέλη της εγκληματικής οργάνωσης «Lions»

Για να θυμίσουμε, ο Αφγανός είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι το βράδυ της Παρασκευής (8/3) στον Άγιο Παντελεήμονα από ομάδα ατόμων γύρω στις 21.50  και είχε μεταφερθεί, έχοντας τις αισθήσεις του, στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Μιχαήλ Βόδα έξω από μαγαζί με ναργιλέδες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τον κύκλωσε μια ομάδα ατόμων και ένας εξ αυτών τον πυροβόλησε.

Η κατάστασή του ήταν κρίσιμη και παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε. Για το περιστατικό έχει ξεκινήσει έρευνα.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This