Κάθειρξη 16 μηνών με αναστολή στην μητέρα από την Ζάκυνθο που κακοποιούσε τα θετά παιδιά της

Σύμφωνα με την δικηγόρο της, πιθανότατα αύριο θα επιστρέψει σπίτι και θα είναι ξανά μαζί με τα παιδιά της!

Must Read

Ένοχη κρίθηκε από το δικαστήριο η 49χρονη μητέρα από την Ζάκυνθο η οποία συνελήφθη καθώς κακοποιούσε τα δύο παιδιά που είχε υιοθετήσει, ένα αγόρι 12 ετών και ένα κορίτσι 9 ετών.

Υπόθεση Ζακύνθου: «Η μητέρα δεν ήταν ευχαριστημένη με την υιοθεσία, ήθελε δικά της παιδιά»

Στην γυναίκα επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 16 μηνών με τριετή αναστολή για τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής απειλής καθώς και για ενδοοικογενειακή βία κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την δικηγόρο της μητέρας, πιθανότατα αύριο η 49χρονη θα επιστρέψει σπίτι της και θα είναι ξανά μαζί με τα παιδιά της! Παράλληλα, είπε πως θα γίνουν επισκέψεις και σε κοινωνικούς λειτουργούς. Η ίδια τόνισε πως η υπόθεση πήρε πολύ μεγάλες διαστάσεις και ακούστηκαν «άδικα» πράγματα για την μητέρα.

Πάντως πιθανότατα ο εισαγγελέας θα αποφασίσει αν το 12χρονο αγόρι και η 9χρονη αδερφή του θα επιστρέψουν στο σπίτι τους ή θα φιλοξενηθούν σε κάποιο άλλο χώρο.

Το χρονικό

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα δύο ανήλικα παιδιά, ηλικίας 12 και 9 ετών, πήγαν στην γειτόνισσα τους, στο χωριό Άγιος Δημήτρης Ζακύνθου και της ζήτησαν να καλέσει την αστυνομία για να καταγγείλουν την κακοποιητική συμπεριφορά της μητέρας τους.

Ο σύζυγος της 49χρονης αυτοκτόνησε πριν λίγες ημέρες, ενώ τα δυο παιδιά υιοθετήθηκαν από το ζευγάρι πριν τρία περίπου χρόνια.

Τα δυο παιδιά φαίνεται να κατάθεσαν στην αστυνομία ότι η 49χρονη άρχισε να τα κακοποιεί αμέσως μετά την υιοθεσία τους. Τα παιδιά είχαν εμφανή σημάδια κακοποίησης σε διάφορα σημεία του σώματός τους γεγονός που επιβεβαιώθηκε από τους γιατρούς που τα εξέτασαν.

Τα παιδιά βρίσκονται στην παιδιατρική κλινική του Γενικού νοσοκομείου Ζακύνθου, όπου παρακολουθούνται από τους γιατρούς.

Αρνείται η 49χρονη μητέρα ότι κακοποίησε τα παιδιά της

Από την πλευρά της, η 49χρονη συλληφθείσα κρατούμενη μητέρααρνείται ότι κακοποίησε τα παιδιά της. Σημειώνεται ότι πριν μια εβδομάδα έχασε με τραγικό τρόπο τον σύζυγο της, που αυτοκτόνησε με την καραμπίνα του αυτοπυροβοληθείς στο κεφάλι, μην αντέχοντας την πίεση που δεχόταν από το εργασιακό περιβάλλον του όταν αποφάσισε να ανοίξει δική του επιχείρηση όπως είπε.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This