Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο Δημήτρης Κόκοτας – Το σημερινό ιατρικό ανακοινωθέν

Must Read

Διασωληνωμένος για 12η συνεχόμενη ημέρα παραμένει ο Δημήτρης Κόκοτας στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», έπειτα από το έμφραγμα και την καρδιακή προσβολή που υπέστη, καθώς οι δύο απόπειρες των οι γιατρών για αποσωλήνωσή του ήταν ανεπιτυχείς.

Μάλιστα, σύμφωνα με το σημερινό ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο, η κατάστασή του χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη. «Ο κ. Κόκοτας νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας διασωληνωμένος σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση», αναφέρεται συγκεκριμένα. Ο δημοφιλής τραγουδιστής και γιος του αείμνηστου Σταμάτη Κόκοτα, νοσηλεύεται διασωληνωμένος από τις 28 Μαρτίου, μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη ενώ έκανε πρόβες για το «J2US», στο οποίο συμμετείχε.

Σήμερα, το πρωί, η Ματίνα Παγώνη, αναφερόμενη στην κατάσταση της υγείας του, σημείωσε πως «γίνεται απεικονιστικός, εργαστηριακός έλεγχος και η ομάδα σιγά σιγά θα αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις». «Έχουν γίνει δύο απόπειρες αποσωλήνωσης, προς το παρόν δεν θα γίνει αυτές τις ημέρες τρίτη. Θα τελειώσει ο έλεγχος και θα αποφασίσει η ομάδα που τον παρακολουθεί την επόμενη κίνηση», πρόσθεσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Από την πλευρά της, η αδελφή του τραγουδιστή, Έλλη Κόκοτα, υποστήριξε ότι είναι «σε πολύ καλό δρόμο». «Κάθε ημέρα και καλύτερα. Προχωράνε όλα. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο…», δήλωσε χαρακτηριστικά.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This