Εξοργιστικό: Την έσερνε από τα μαλλιά μπροστά στο 4χρονο παιδί τους και δικαιολογήθηκε πως… δεν την έδειρε κιόλας!

Έναν εφιάλτη ζούσε η γυναίκα και τα τρία παιδιά της

Must Read

Τον απόλυτο τρόμο ζούσε γυναίκα στη Θεσσαλονίκη από τον νταή πρώην σύζυγό τους, που εξακολουθεί να την απειλεί, να την εκφοβίζει και να της επιτίθεται.

Καθημερινά τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και απειλών, με τη γυναίκα να τρέμει ακόμη και μέσα στο σπίτι της. Το τελευταίο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας και μάλιστα μπροστά στον ανήλικο γιο τους 4 ετών.

«Γύρισα στο σπίτι από τη δουλειά και ήθελα να μπω για ένα μπάνιο. Κάποια στιγμή ο κατηγορούμενος ήρθε στο σπίτι μου και δεν του άνοιξα, όμως τον ρώτησα τι θέλει. Κάτι έκανε με το κλειδί, κατάφερε να ανοίξει την πόρτα και αμέσως με έπιασε από τα μαλλιά και με έσυρε στον διάδρομο της πολυκατοικίας. Με έβρισε χυδαία και με απείλησε ξανά ότι θα με σκοτώσει. Σε όλο το περιστατικό ήταν μπροστά το ανήλικο παιδί μας», ανέφερε η γυναίκα με τρεμάμενη φωνή στους δικαστές του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.

Και συνέχισε λέγοντας για τον εφιάλτη που ζει: «Μεγαλώνω μόνη μου τα τρία παιδιά μας, χωρίς καμία βοήθεια. Πριν από δύο εβδομάδες κάλεσα ξανά την αστυνομία γιατί ο κατηγορούμενος ήρθε στο σπίτι και έσπαγε πράγματα. Προχθές με ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του και κρύφτηκα μέσα σε μια αποθήκη γιατί φοβήθηκα. Συνέχεια με απειλεί ότι θα με σκοτώσει αν πάω με άλλον άντρα. Θέλω να με αφήσει ήσυχη, δεν αντέχω άλλο, φοβάμαι ακόμα κι όταν βρίσκομαι μέσα στο σπίτι μου. Τα παιδιά χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη».

Ο νταής πρώην σύζυγος άφησε τους άπαντες άφωνους μέσα στη δικαστική αίθουσα όταν χρησιμοποίησε για επιχείρημα πως δεν την χτύπησε, αλλά μόνο την τράβηξε από τα μαλλιά! Φυσικά αρνήθηκε ότι απείλησε να σκοτώσει την πρώην γυναίκα του και έφτασε στο σημείο να επικαλεστεί «κενό μνήμης».

Το δικαστήριο πάντως τον «φιλοδώρησε» με ποινή φυλάκισης 15 μηνών, με τριετή αναστολή, κρίνοντάς τον ένοχο για ενδοοικογενειακή βία και απειλή ενώπιον ανηλίκου, ενώ ο αρμόδιος Εισαγγελέας θα διερευνήσει αν στοιχειοθετείτε το αδίκημα της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This