«Εργατικό ατύχημα» χαρακτηρίζεται ο θάνατος του Γιώργου Καραϊβάζ! Κόβουν στο μισό τη σύνταξη της χήρας του!

Ξέσπασε η Στάθα Αλεξανδροπούλου

Must Read

Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν την περασμένη Τρίτη από την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο και όχι μόνο δεν έχει διαλευκανθεί το έγκλημα αλλά γίνονται προσπάθειες να υποβιβαστεί!

Η χήρα του αδικοχαμένου δημοσιογράφου ξέσπασε μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» καθώς, όπως κατήγγειλε, μειώνεται στο 50% η σύνταξη που λαμβάνει καθώς ο θάνατος του συζύγου της χαρακτηρίστηκε από τον ΕΦΚΑ «εργατικό ατύχημα» και όχι έγκλημα κατά ιδιότητα!

«Ο Γιώργος σκοτώθηκε μισή ώρα μετά τη δουλειά του και ο ΕΦΚΑ το αντιλαμβάνεται ως εργατικό ατύχημα. Είναι θλιβερό και λυπητερό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Στάθα Αλεξανδροπούλου.

Δείτε όσα είπε:




Σε προηγούμενες δηλώσεις της η γυναίκα έκανε σαφές πως η δολοφονία του ανθρώπου της πρέπει να θεωρηθεί ως έγκλημα κατά της δημοσιογραφικής του ιδιότητας.

«Δεν με αγγίζει το θέμα το ποιος το έκανε…Το γιατί το έκανε είμαι πεπεισμένη ότι το έκανε λόγω της ιδιότητας του Γιώργου, λόγω όσων έγραφε και όσων έλεγε. Οι Αρχές διετέλεσαν το έργο τους και τώρα οι άνθρωποι που συνελήφθησαν θα οδηγηθούν στα δικαστήρια και η δικαιοσύνη θα αποφανθεί αν όντως φταίνε ή όχι», δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή η Στάθα Αλεξανδροπούλου-Καραϊβάζ και συνέχισε: «Το έγκλημα αυτό θα πρέπει να κατοχυρωθεί επίσημα ως έγκλημα κατά της ιδιότητας του Γιώργου. Η ουσία είναι να αποδεχθεί το κράτος για ποιον λόγο τον σκότωσαν».

Η ίδια έκανε αναφορά στους εκτελεστές, τονίζοντας: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να βιοπορίζεται κάποιος με αυτόν τον τρόπο, είναι αξιολύπητο».

Τέλος, η χήρα του δημοσιογράφου επεσήμανε πως ο πόνος γίνεται μόνιμος μετά από ένα τέτοιο περιστατικό. «Ο πόνος βαθαίνει. Πολλές φορές νομίζω ότι δεν είμαι ποτέ χαρούμενη. Η έλλειψη ενός ανθρώπου και ιδιαίτερα σαν τον Γιώργο, δεν αναπληρώνεται, δεν μπορεί να σβήσει. Κάθε μέρα η έλλειψη είναι έντονη. Η έλλειψη της αγάπης του, της φροντίδας του, της δύναμής του», κατέληξε.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This