Σύμη: «Ήταν προσχεδιασμένο» λέει φίλη της μητέρας που παραλίγο να βιάσει Αλβανός – Ελεύθερος ο δράστης!

Πώς περιγράφει την φρίκη το 34χρονο θύμα

Must Read

Ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου βρέθηκε σήμερα ο 30χρονος Αλβανός ο οποίος χθες προσπάθησε να βιάσει μια 32χρονη ιδιοκτήτρια καφετέριας στη Σύμη μέσα στο μαγαζί της! Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράνομη κατακράτηση, ασέλγεια και αντίσταση κατά της αρχής.

Εντός της ημέρας επρόκειτο να α δικαστεί στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο. Ωστόσο, η δίκη αναβλήθηκε λόγω κωλύματος. Αίσθηση προκαλεί πως ο δράστης αντί να κρατηθεί αφέθηκε ελεύθερος!




Η 32χρονη χθες στο Tlive περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε μέσα στο μαγαζί της.

«Έκλεισε την πόρτα του μαγαζιού, δεν μ’ άφηνε να βγω και μετά, απλά, επιχείρησε με το δικό του τρόπο να με πάρει αγκαλιά, με φίλαγε χωρίς να το θέλω. Στη γλώσσα του μίλαγε, δεν καταλάβαινα. Εγώ του έλεγα να βγει έξω και να με αφήσει ήσυχη. Προσπάθησα να ανοίξω την πόρτα, αλλά πάνω στη σύγχυσή μου δεν πρόλαβα. Με έπιασε πάνω του, με έσπρωχνε για να μην πάω προς την πόρτα και την κλώτσησα, φώναξα ”βοήθεια”.  «Όταν ήμουν πεσμένη, μου έδινε χαστούκια, το κεφάλι μου κάποια στιγμή το χτύπησα στη φωλιά της πυροσβεστικής. Εγώ έχανα τις αισθήσεις μου, οπότε είχα κάποια κενά μετά. Με φιλούσε, ενώ ήμουν λιπόθυμη… Μετά δεν πρόλαβε να κάνει κάτι. Σπάσανε την πόρτα απ’ έξω και με πιάσανε. Έχω κάποιους μώλωπες στο σώμα, τα χείλη μου ήταν φουσκωμένα. Φώναζε στον αστυνομικό, του έκανε επίθεση του αστυνομικού. Προσπαθούσε να έρθει πάνω μου, φώναζε ”είναι δική μου, είναι η κοπέλα μου”» είπε χαρακτηριστικά.




«Το προσχεδίαζε»

Στο μεταξύ σοκαρισμένο είναι το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της γυναίκας η οποία έχει και δύο παιδιά. Φίλη της 32χρονης τονίζει πως ο δράστης είχε σχεδιάσει την σεξουαλική επίθεση.

«Αυτός δεν μένει κανονικά εδώ πέρα. Ήρθε πριν δύο εβδομάδες στο νησί με ένα κλιμάκιο συντήρησης για ένα ξενοδοχείο. Πήγαινε κάθε πρωί στο μαγαζί της Ιωάννας και ρωτούσε τί ώρα κλείνει το μαγαζί, αν έρχεται μόνη της η Ιωάννα και άλλα τέτοια. Ήταν στημένο το θέμα», τονίζει η φίλη της και συμπληρώνει «στα στιγμιότυπα που μας έδειξε από την κάμερα που έχει μέσα στο μαγαζί, ήταν πολύ βίαιος. Και την είχε κάτω την χτύπαγε και μετά την φιλούσε.

Μου ήρθαν και εμένα δικοί του και μου είπαν “μπορείς να μιλήσεις να αποσύρει η φίλη σου την μήνυση και ότι δεν το ήθελε να το κάνει“. Τί δεν το ήθελε; Εγώ του έκανα μια ερώτηση “έχεις κόρη; Θα ήθελες να ήταν το δικό σου το παιδί και να έρχονταν να σου έλεγες να αποσύρεις τη μήνυση;” Και μου λέει “όχι”. Και του λέω “τί μου έρχεσαι και μου λες τότε, τί να πω στην κοπέλα που της έκανε αυτό το πράγμα;», ανέφερε στο newsit.gr.

Δείτε επίσης:

Βίντεο-ντοκουμέντο: Αλβανός επιτέθηκε σε μητέρα δύο παιδιών για να τη βιάσει – «Άσε με! Βοήθεια!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This