Διαρρήκτης γκρέμισε τζαμαρία μαγαζιού και… ξέχασε τα διαρρηκτικά του εργαλεία!

Απέσπασε 150 ευρώ, διέφυγε και τώρα αναζητείται

Must Read

Μία περίεργη διάρρηξη έλαβε χώρα σε κατάστημα ρούχων στην περιοχή του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη σήμερα τα ξημερώματα, Παρασκευή 12/4. 

 

Ο επίδοξος αλλά και… ξεχασιάρης δράστης αφού έσπασε την τζαμαρία του καταστήματος από την πλαϊνή μεριά, μπήκε μέσα στο μαγαζί και προσπάθησε να πάρει τα χρήματα του ταμείου, ωστόσο αναστατώθηκε από τον συναγερμό. Παράλληλα, έγινε αντιληπτός από έναν ιδιοκτήτη φούρνου που βρίσκεται απέναντι. Ο γειτονικός καταστηματάρχης τον κυνήγησε χωρίς να καταφέρει να τον πιάσει, ενώ ο δράστης μέσα στον πανικό του άφησε πίσω του τα διαρρηκτικά του εργαλεία, ένα σίδερο που είχε μαζί του αλλά και το εργαλείο που έσπασε την τζαμαρία. Ο ιδιοκτήτης ενημερώθηκε από τον συναγερμό στο κινητό του τηλέφωνο. Ταυτόχρονα, έφτασε η Αστυνομία και ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This