Αρχαία Ολυμπία: Νεκρός 63χρονος που συμμετείχε σε αγώνα δρόμου – Κατέρρευσε λίγο πριν τερματίσει

Αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία...

Must Read

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας άνδρας ηλικίας 63 ετών, ο οποίος συμμετείχε στον  9ο αγώνα δρόμου Ολυμπιακής Εκεχειρίας Ήλιδας – Ολυμπίας, στην Αρχαία Ολυμπία.

Ο 63χρονος αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε ενώ βρισκόταν στο Τμήμα Πελοπίου – Πλατάνου, στο ύψος του χωριού Ηράκλεια. Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του Ερυθρού Σταυρού, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας. Εκεί οι γιατροί έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά, δυστυχώς, δεν τα κατάφεραν.

Πηγή φωτό: ilialive.gr

Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος αγώνας γίνεται σε μη αγωνιστικούς ρυθμούς, με τους συμμετέχοντες ουσιαστικά να περπατούν στη διαδρομή των 50 χλμ. Ωστόσο οι υψηλές -για την εποχή- θερμοκρασίες ως φαίνεται καταπόνησαν όλους όσοι συμμετείχαν στον αγώνα, με τον άτυχο άνδρα να χάνει τη ζωή του.

Είναι η πρώτη φορά, πάντως, που συμβαίνει ένα τόσο τραγικό περιστατικό στην τριήμερη αυτή διοργάνωση, η οποία έχει γίνει θεσμός για την Ηλεία την τελευταία δεκαετία.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This