Σοκ στον Πειραιά: Ανήλικη που μεταφέρθηκε στο «Τζάνειο» κατήγγειλε τον πατέρα της για σεξουαλική κακοποίηση

Εξομολογήθηκε στους γιατρούς το τι είχε συμβεί

Must Read

Με πόνους στον πρωκτό μεταφέρθηκε χθες Σάββατο στο «Τζάνειο» νοσοκομείο ένα κοριτσάκι ηλικίας μόλις πέντε ετών, με τους γιατρούς να σοκάρονται από την ομολογία του ότι το είχε κακοποιήσει σεξουαλικά ο πατέρας του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο γιατροί έκαναν ερωτήσεις στο κοριτσάκι, για να καταλάβουν που μπορεί να οφείλονται αυτοί οι πόνοι, με την ανήλικη να παραδέχεται κλαίγοντας ότι το προηγούμενο βράδυ ο πατέρας της την παρενόχλησε στην προαναφερόμενη περιοχή του σώματός της. Κατόπιν τούτου, ενεργοποιήθηκε από το νοσοκομείο το πρωτόκολλο για την κακοποίηση και ενημερώθηκε αρχικά το Κέντρο της Άμεσης Δράσης («100») και ακολούθως η ΥΠΑ, η οποία και επιλήφθηκε και της προανάκρισης.

Παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της ανήλικης και η λήψη DNA για τη διενέργεια εργαστηριακών – συγκριτικών εξετάσεων, η οποία διενεργήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, εντός του νοσοκομείου, ενώ κατασχέθηκε το εσώρουχο που φορούσε. Άμεσα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Περάματος προσήγαγαν τον κατηγορούμενο στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά και ακολούθως στην ΥΠΑ, όπου και συνελήφθη.

Στην κατοχή του πατέρα του κοριτσιού βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευή κινητού τηλεφώνου, ενώ για το σύνολο του προανακριτικού υλικού ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης Πειραιά. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Όμως γιατί δεν υπάρχει από την δικαιοσύνη μια αυστηρή τιμωρία για όλους αυτούς τους ανώμαλους είτε λέγονται γονείς είτε συγγενείς είτε φίλοι κ.τ.λ. που ασελγουν σε ανήλικους να υπάρχει τιμωρία αυστηρή με ηλεκτροσόκ κ κρέμασμα.,, ευτυχώς που υπάρχουν και οι άγραφοι νόμοι της φυλακής

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This