Καλαμαριά: Νταής 54χρονος έδειρε, απείλησε την σύντροφό του ότι θα την σκοτώσει και την κλείδωσε στο σπίτι!

Χρειάστηκε να στηθεί ολόκληρη επιχείρηση για να ελευθερωθεί η γυναίκα

Must Read

Τέλος δεν έχουν τα επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας με θύματα γυναίκες.

Τα ξημερώματα της Κυριακής μια 52χρονη από την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον επί πέντε χρόνια σύντροφό της ο οποίος απείλησε πως θα την σκοτώσει!

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν το ζευγάρι γύρισε από νυχτερινή έξοδο. Άρχισαν να μαλώνουν για ασήμαντη αφορμή. Στη συνέχεια, ο 54χρονος έριξε γροθιά στο αριστερό της χέρι και την χαστούκισε στο πρόσωπο ενώ την απείλησε πως θα την κάνει «μαύρη στο ξύλο» και πως θα την σκοτώσει.

Η 52χρονη κάλεσε τότε μια στενή φίλη της για να ζητήσει βοήθεια και της είπε να επικοινωνήσει με την αστυνομία. «Βοήθεια, με σκοτώνει, με χτυπάει, μου έσπασε τα πλευρά», φέρεται να είπε στην φίλη της η οποία κάλεσε αμέσως στην Άμεση Δράση.

Τότε, ο σύντροφος της, ο οποίος είχε ακούσει ότι επικοινώνησε με την φίλη της κλείδωσε την πόρτα και πήρε τα κλειδιά. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, συνάντησαν την άρνηση του 54χρονου ο οποίος αρνήθηκε να τους ανοίξει την πόρτα, τους έβρισε και τους φώναζε να φύγουν, γιατί δεν είχαν δικαίωμα να εισέλθουν στο διαμέρισμα.

Στο σημείο χρειάστηκε να φτάσει ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ.

Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη μετά από τρεις ώρες και ο δράστης συνελήφθη. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και παράνομη κατακράτηση και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Ο κατηγορούμενος είπε πως δεν θέλει να δώσει εξηγήσεις και θα απολογηθεί στην δικαιοσύνη.

Η γυναίκα δήλωσε πως δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του συντρόφου της και ότι το μόνο που θέλει είναι να μην την ξαναπλησιάσει, καθώς τον φοβάται. Της χορηγήθηκε η εφαρμογή panic button ενώ αρνήθηκε να μεταφερθεί σε δομή για θύματα ενδοοικογενειακής βίας, καθώς ανέφερε ότι θα φιλοξενηθεί σε φιλικό της πρόσωπο.

Σύμφωνα με την φίλη του θύματος, ο 54χρονος ήταν αρκετά συχνά βίαιος εναντίον της 52χρονης με το τελευταίο περιστατικό να σημειώνεται ένα μήνα πριν.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. “Ένας” 54χρονος, “μία” 52χρονη και δύο αυγά Τουρκίας. Η “σωστή “, πολιτικώς ορθή “”ενημέρωση”” της σύγχρονης ξετσιπωσιάς και ανηθικότητας δεν αναφέρει ποτέ τι είδους άνθρωποι είναι αυτοί που αφορά η “είδηση”. Αν πρόκειται για ημεδαπούς, αλλοδαπούς, άτομα του περιθωρίου ή στην τελική αν πρόκειται για άτομα που στέκουν ή όχι στα καλά τους νοητικώς. Μέσα Μαζικού Εμετού

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This