Χρήστος Βλάχος: «Όταν δεις την δικογραφία θα τρέχεις να κρυφτείς γιατί μας έχεις φλομώσει στο ψέμα»

«Ως εκ τούτου, τον καλώ κι εγώ με τη σειρά μου να πράξει το αυτονόητο και να παραιτηθεί»

Must Read

Την παραίτηση του Γιώργου Φλωρίδη ζήτησε την Τρίτη και ο πατέρας του αδικοχαμένου στα Τέμπη Βάιου Βλάχου. Απευθυνόμενος στον υπουργό Δικαιοσύνης ο Χρήστος Βλἀχος τόνισε: «Όταν δεις την δικογραφία θα τρέχεις να κρυφτείς γιατί μας έχεις φλομώσει στο ψέμα».

Νωρίτερα είχε που ανακοινώσει μια συγκινητική δράση, την δημιουργία ενός σχολείου στο Καμερούν στην μνήμη των χαμένων παιδιών στα Τέμπη.

«Ονομάζομαι Χρήστος Βλάχος και είμαι ο πατέρας του Βάιου του Βλάχου. Μετά το σημερινό δημοσίευμα από το #Documento, έχουμε βρει τα μπάζα που λείπανε που τα πήρε ο κ. Παντρεμένος.

Την Τετάρτη θα δώσουμε κατάθεση στον ανακριτή.

Όπως αποκαλύπτεται σήμερα μέσω δημοσιευμάτων, ο κύριος Φλωρίδης, είναι πλέον φανερό σε όλους, πως κρίθηκε ανεπαρκής να συμβάλλει στην απόδοση δικαιοσύνης ως όφειλε. Ως εκ τούτου, τον καλώ κι εγώ με τη σειρά μου να πράξει το αυτονόητο και να παραιτηθεί.

Εχουμε πάρει μια απόφαση με τον Παπα Βαγγέλη που είναι στο Καμερούν, να ιδρυθεί ένα σχολείο στην μνήμη των παιδιών μας.

Το Πάσχα θα έρθει στα Μετέωρα και θα συνεννοηθούμε για το κόστος, είναι μια από τις πρώτες δράσεις που έχουμε αποφασίσει, θα βάλουμε τα χρήματα για ότι χρειαστεί, σχολείο, πηγάδι, για να μπορούν εκεί τα παιδιά να σπουδάσουν και να πίνουν καθαρό νερό…»

Δείτε το βίντεο

 Δείτε επίσης: 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Του επιστρέφουμε τον αήθη χαρακτηρισμό που παραπέμπει σε κουτσαβάκι του πρώιμου πασοκιστάν, ως υπουργος αλλά και ως άνθρωπος είσαι για τα ΜΠΑΖΑ”!

  2. Του επιστρέφουμε τον αήθη χαρακτηρισμό που παραπέμπει σε κουτσαβάκι του πρώιμου πασοκιστάν, ως υπουργος αλλά και ως άνθρωπος είσαι για τα ΜΠΑΖΑ! Γκετ δε φακ άουτ!

  3. Του επιστρέφουμε τον αήθη χαρακτηρισμό που παραπέμπει σε κουτσαβάκι του πρώιμου πασοκιστάν, ως υπουργος αλλά και ως άνθρωπος είσαι για τα ΜΠΑΖΑ! Γκετ δε φακ άουτ Εντ σατ δε φακ άουτ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This