«Την είχε στοχεύσει, το είχε έτοιμο το μαχαίρι» – Σε κελί αυτοπροστασίας ο δολοφόνος της Κυριακής

Νέα μαρτυρία για τη δολοφονία της Κυριακής

Must Read

Μετά το εξιτήριο που πήρε ο δολοφόνος της Κυριακής από το Τζάνειο, όπου νοσηλευόταν μετά την απόπειρα δολοφονίας, μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και συνοδεία ανδρών της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλού.




 

Ο δολοφόνος της Κυριακής είχε περασμένο το μαχαίρι στη ζώνη του, όταν πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, όπου έστησε καρτέρι θανάτου στην πρώην σύντροφό του. Αυτό αποκαλύπτει ένας μάρτυρας που μίλησε στην εκπομπή LiveNews και περιέγραψε τα δραματικά λεπτά που η Κυριακή έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές του 39χρονου.




 

«Τα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ, έγιναν μέσα σε τέσσερα, το πολύ πέντε δευτερόλεπτα. Ο 39χρονος πιθανότατα παραμόνευε περιμένοντας την Κυριακή να κατέβει από το τμήμα», αναφέρει αρχικά ο μάρτυρας και συνεχίζει: «Μόλις την είδε, πάρκαρε το μηχανάκι του μπροστά στο τμήμα, πετάχτηκε, έτρεξε προς το μέρος της κοπέλας, έβγαλε από τη ζώνη του το μαχαίρι και άρχισε να την μαχαιρώνει. Την είχε στοχεύσει. Το είχε έτοιμο το μαχαίρι».

Έγγραφες εξηγήσεις καλούνται να δώσουν οι έξι αστυνομικοί

Δύο έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη στην ΕΔΕ που διενεργείται για τους αστυνομικούς που ήταν υπεύθυνοι στην υπόθεση της γυναικοκτονίας της Κυριακής Γρίβα έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων στο οποίο είχε πάει για να ζητήσει βοήθεια.

Η πρώτη έρευνα για τους έξι αστυνομικοί εμπλεκόμενους αστυνομικούς τους ζητά έγγραφες εξηγήσεις ως ύποπτοι και έχουν περιθώριο πέντε ημέρες ώστε να γράψουν τι έκαναν εκείνη την ημέρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, για την ποινική έρευνα της υπόθεσης έχουν ληφθεί καταθέσεις τόσο από τον προϊστάμενο όλων των αστυνομικών στους Αγίους Αναργύρους, όσο και από τους συγγενείς της Κυριακής και τον προϊστάμενο της βάρδιας της Άμεσης Δράσης.

Σε αυτή την έρευνα, οι άμεσα εμπλεκόμενοι αστυνομικοί δε θα κληθούν να καταθέσουν, καθώς θεωρούνται ύποπτοι τέλεσης ποινικών αδικημάτων, ενώ έχει ληφθεί συμπέρασμα για τις ποινικές ευθύνες του καθενός.

Επιπλέον, σημειώνεται ότι παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας θα δηλώσει ενώπιον της 25ης τακτικής ανακρίτριας η οικογένεια του 28χρονου θύματος της γυναικοκτονίας, όπως ανακοίνωσε η δικηγόρος Έλενα Τζούλη που την εκπροσωπεί: «Kατά το στάδιο της ανάκρισης θα διερευνηθεί και το έγκλημα της ανθρωποκτονίας δια παραλείψεως, σε βάρος όσων κρατικών οργάνων ευθύνονται για τη στυγνή δολοφονία.

«Στο ίδιο πλαίσιο, θα υποβληθούν αιτήματα σε όλες τις συναρμόδιες Αρχές, συμπεριλαμβανομένης της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, για την πλήρη διαλεύκανση όλων των πτυχών της Υπόθεσης κατά Παντός Υπευθύνου» είπε χαρακτηριστικά.

Νέα αποκάλυψη για τον φρουρό του ΑΤ – Είχε ζητήσει να μην βγαίνει εκτός τμήματος για υπηρεσίες

Την αποδιοργάνωση που επικρατούσε στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων τη μοιραία βραδιά της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της επιβεβαιώνουν νέα στοιχεία από το MEGA σχετικά με τον φρουρό του Αστυνομικού Τμήματος.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ο φρουρός που παρέμεινε μέσα στο φυλάκιο ενώ λίγα μέτρα παρακάτω δολοφονούνταν η Κυριακή είχε ζητήσει μια ημέρα νωρίτερα από τον διοικητή του ΑΤ να μην βγαίνει εκτός τμήματος για υπηρεσίες κάτι το οποίο έγινε αποδεκτό και για τον λόγο αυτό ήταν φρουρός.




 

Δηλαδή, εκείνο το βράδυ της δολοφονίας, ήταν η πρώτη του σταθερή υπηρεσία ως φρουρός.

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This