Αυτό είναι το βίντεο που αποκάλυψε τη δολοφονία του 65χρονου Γερμανού στην Ιεράπετρα!

Το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας που «έκαψε» τον 45χρονο

Must Read

Το φως της δημοσιότητας βλέπει το βίντεο-ντοκουμέντο που έφερε ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του 65χρονου Γερμανού στην Κρήτη, ο οποίος έπασχε από καρκίνο και φέρεται να έπεσε θύμα του επιτήδειου φίλου του που είχε βάλει στο μάτι τις οικονομίες του.

Αρχικά θεωρήθηκε ότι ο 65χρονος Κλάους Ρούντολφ που βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στην Ιεράπετρα, έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο, ωστόσο το βίντεο που προβλημάτισε τις αρχές, οδήγησε σε ανατροπή και τελικά την εκταφή του άτυχου άνδρα.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η εκπομπή Live News, καταγράφεται ο ύποπτος άνδρας να φτάνει στο σπίτι του Γερμανού φίλου του. Φοράει γάντια και έχει καλυμμένο το πρόσωπό του, ενώ εκείνη τη μέρα οι θερμοκρασίες ήταν πολύ υψηλές στην περιοχή. O ίδιος δείχνει να γνωρίζει ότι υπάρχει κάμερα στο σπίτι και φροντίζει να μην καταγράψει το πρόσωπό του.  Είναι το ίδιο βράδυ που εκτιμάται ότι ο 65χρονος κατέληξε.




Όπως εκτιμάται το θύμα αναγνώρισε τον άνδρα και αφού του άνοιξε την πόρτα, τον άφησε να περάσει. Εκεί φέρεται ότι δέχτηκε δύο χτυπήματα στο κεφάλι από τον άνθρωπο που θεωρούσε φίλο του. Την εγκληματική ενέργεια σε βάρος του 65χρονου επιβεβαίωσε και ο ιατροδικαστής μετά την εκταφή.

Από πλευράς του ο 45χρονος αρνείται ότι εκείνος τον χτύπησε και τον σκότωσε για του αρπάξει τα χρήματα που είχε συγκεντρώσει για τους γιατρούς. 

Κύκλοι από το περιβάλλον του θύματος αναφέρουν ότι ο 65χρονος είχε στην κατοχή του χρήματα μετά από πώληση ενός σπιτιού στη Γερμανία. Στο σπίτι ωστόσο δεν βρέθηκε τίποτα…

Δείτε επίσης:

Ανθρωποκτονία στην Ιεράπετρα: Το βιντεοληπτικό υλικό και οι μαρτυρίες που «καίνε» τον δράστη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This