Κρήτη: Στη φυλακή ο 45χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε βάρος του 65χρονου Γερμανού καρκινοπαθούς

Must Read

Περισσότερες από οκτώ ώρες κράτησε η ανάκριση του 45χρονου Κρητικού που κατηγορείται για τον θάνατο του 65χρονου Γερμανού Κλάους Ρούντολφ, ο οποίος έπασχε από καρκίνο, στα Φέρμα Ιεράπετρας στην Κρήτη.

Ανακριτής και εισαγγελέας εξέτασαν σε βάθος όλα τα στοιχεία της υπόθεσης, αλλά και τη μαρτυρία του 45χρονου, η απολογία του οποίου ξεκίνησε λίγο πριν τις 11πμ. και ολοκληρώθηκε στις 2 το μεσημέρι, προκειμένου να αποφασίσουν για την ποινική μεταχείρισή του. Και από κοινού οι δυο τους κατέληξαν στην προσωρινή κράτησή του.

Αμέσως μετά το πέρας της διαδικασίας, ο συνήγορος υπεράσπισης του 45χρονου, Διονύσης Βέρας, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Με ένα και μοναδικό στοιχείο, από την κατάθεση μιας αλλοδαπής ότι μοιάζει με τον κατηγορούμενο, κρίθηκε ο πελάτης μου προσωρινά κρατούμενος». Σημειώνεται πως, σύμφωνα με το ertnews.gr, δεν υπάρχει πολιτική αγωγή για να υποστηρίξει την κατηγορία.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




*πηγή φωτό: ertnews.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This