Βύρωνας: Στείλανε τρία περιπολικά, ΜΑΤ και πυροσβεστική για να κάνουν έξωση

Την βίαιη έξωση πραγματοποιεί fund

Must Read

Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, πυροσβεστικό όχημα και τρία περιπολικά βρίσκονται από το πρωί της Παρασκευής στην οδό Βρυούλων 29 στον Βύρωνα, προκειμένου να προχωρήσουν σε έξωση μιας γυναίκας από το σπίτι της. Την βίαιη έξωση πραγματοποιεί fund.

 

Κόσμος από τη γειτονιά, συλλογικότητες και αλληλέγγυοι έχουν σπεύσει στο σημείο προκειμένου να εμποδίσει την έξωση, ενώ επικρατεί μεγάλη ένταση. Οι διαδηλωτές καταγγέλλουν την κυβέρνηση για τον «στρατό» που επιστράτευσε με σκοπό να διώξει την από το σπίτι της.

 

«Βρυούλων 29 στο Βύρωνα έξωση σε εξέλιξη. Απαγορεύουν ακόμα και το περπάτημα στα κομμάτια που έχουν αποκλείσει. Αστυνομικοί όταν τους χρειάζονται οι πολίτες δεν υπάρχουν και τα περιπολικά δεν είναι ταξί. Στην υπηρεσία όμως των funds και των αρπακτικών σε αφθονία» γράφει ο Τάσος Μαυρόπουλος.

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ FACEBOOK

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

    • Τώρα είναι αργά όταν θα καταστρέψει την χώρα πάει πέταξε το πουλάκι μετά από 3 χρόνια την καταστροφή του Θα την έχει κάνει

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This