Ανατροπή στην υπόθεση του νεκρού βρέφους στην Κω – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

«Ένα παιδί χάθηκε, είμαστε γονείς, δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε», ανέφερε ο υποδιοικητής του νοσοκομείου Κω, Ηλίας Χρυσόπουλος

Must Read

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις, γύρω από την υπόθεση του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στην Κω, αφού από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε πως πιθανότατα πνίγηκε από το φαγητό και ειδικότερα τηγανητές πατάτες. Συγκεκριμένα, εκτιμάται πως το ενός έτους κοριτσάκι πέθανε από ασφυξία κατά την κατάποση τροφής. 

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις μετά την νεκροψία νεκροτομή που διενεργήθηκε από ιατροδικαστή στην Ρόδο, το μωρό δεν φέρει σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης ενώ οι αμυχές και γρατζουνιές που έχει δεν είναι πρόσφατες.

Oι γονείς, ηλικίας 21 και 20 ετών, που βρίσκονται στο νησί, για να εργαστούν την φετινή σεζόν, συνελήφθησαν για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου και κρατούνται, ενώ σύντομα αναμένεται να εξεταστεί και το 2χρονο παιδί τους.




«Κλήθηκε το ΕΚΑΒ γύρω στις 8:00 το απόγευμα χθες το βράδυ (Σάββατο 20.04.2024). Πήγε και παρέλαβε το παιδί το οποίο, σύμφωνα με μαρτυρίες διασωστών, ήταν ήδη νεκρό. Το έβαλαν στο ασθενοφόρο και άρχισαν να του κάνουν ΚΑΡΠΑ μέχρι να πάνε στο νοσοκομείο που απέχει περίπου 10 λεπτά, δηλαδή δεν είναι μεγάλη διαδρομή», ανέφερε ο υποδιοικητής του νοσοκομείου Κω, Ηλίας Χρυσόπουλος και συνέχισε:

«Έφτασε το παιδάκι στο νοσοκομείο ακριβώς στις 8:32, του έκαναν αμέσως οι γιατροί ΚΑΡΠΑ. Ήταν τρεις, τέσσερις γιατροί και προσπαθούσαν μήπως το επαναφέρουν αλλά κάπου περίπου στις 9:00 η ώρα είδαν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να καταφέρουν κάτι και σταμάτησαν. Το ανακοίνωσαν και στους συγγενείς ότι το παιδί κατέληξε και πήγαν να το ετοιμάσουν για να το πάνε στον νεκροτομείο. Ένα παιδί χάθηκε, είμαστε γονείς, δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε».

Από την πλευρά του, γείτονας του ζευγαριού αναφέρει πως άκουσε ότι το μωρό ήταν μελανό. «Τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε. Δουλεύω ακριβώς δίπλα στο σπίτι που μένουν τα παιδιά. Η κοπέλα δούλευε και λίγο στο μαγαζί. Είναι μικρά παιδιά. Η κοπέλα νομίζω είναι 20 χρόνων, το παλικάρι είναι και αυτός μικρός. Άλλο ένα αγοράκι έχουν, μικρό. Όταν δούλευε σε εμάς το έβλεπε ο άντρας της το παιδί. Αλλά δούλεψε 20 μέρες και μετά σταμάτησε έτσι ξαφνικά», υποστήριξε και κατέληξε: «Την έβλεπα απέναντι την κοπέλα, το μεγάλο το πήγαινε σχολείο κάθε πρωί. Ξέρω ότι η κοπέλα πήγαινε στην Πρόνοια για να παίρνει φαγητά και τέτοια. (…) Εγώ δεν έχω ακούσει ότι τα χτυπάνε και αυτά και δεν έχω δει κάτι. Ότι υπήρχαν φασαρίες μεταξύ τους, υπήρχαν».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This