50χρονος αρχαιοφύλακας: «Τα ερωτικά παιχνίδια ήταν για δική μου χρήση, δεν τα έδειξα στα παιδιά»

Έβαλε στο στόχαστρο πάλι τον πατέρα του 10χρονου που απειλείται με απέλαση

Must Read

Την στιγμή που πληθαίνουν οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση παιδιών από τον 50χρονο αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του και διαψεύδει τις καταγγελίες ενώ σχετικά με τα ερωτικά παιχνίδια που φέρεται να έδειχνε στα παιδιά είπε ότι ήταν για δική του χρήση! Την ίδια στιγμή, για ακόμη μια φορά εκτίθεται ανεπανόρθωτα το Υπουργείο Πολιτισμού καθώς καταγγελίες για τον υπάλληλο υπήρχαν ήδη από το 2001!

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» επανέλαβε πως υπάρχει παρελθόν με τον πατέρα του 10χρονου ο οποίος έκανε την πρώτη καταγγελία και τον είχε «υπό παρακολούθηση»!

«Με έβαλε στο στόχαστρο και όταν κι εγώ σαν άνθρωπος ήμουν πιο επιρρεπής, επειδή ήμουν στην ποδοσφαιρική ομάδα με τα παιδιά και τα κάλεσα στο σπίτι μου να κάνουν γυμναστική, βρήκε την ευκαιρία να με ενοχοποιήσει. Μπήκαν και τα πολιτικά στη μέση, ήμουν και σύμβουλος του δημάρχου εκεί, υπάρχει και κόσμος που δε με ψήφισε και δε με ήθελε εκεί, κι έτσι βρέθηκα κι εγώ σε αυτή την πάρα πολύ δύσκολη θέση».

Σχετικά με τα ερωτικά παιχνίδια ο υπάλληλος τόνισε πως δεν τα έδειχνες ποτέ στα παιδιά.

«Δεν ισχύει τίποτα, είναι ψέματα. Πάντως δεν τα πείραξα τα παιδιά. Ο κόσμος είναι τόσο κακός, που μπορεί να πει ότι τα πείραξα. Δεν ισχύει τίποτα. Τα παιδιά είναι μικρά, τα είχα στην ομάδα, τα πρόσεχα, κάναμε παρέα, κάναμε χιούμορ. Καμιά φορά παρεξηγείται και το χιούμορ. Κι αν είχα κάποιο σεξουαλικό παιχνίδι, το είχα για μένα που ήμουν μόνος μου. Αντί να γυρίζεις γύρω γύρω τα νησιά και να ψάχνεις το… βρώμικο, λες είναι δικό μου, δεν είναι κάτι κακό. Εγώ δεν τα έδειξα τα sex toys στα παιδιά, αν τα είδαν αυτά πάνω στο τραπέζι μου δεν το γνωρίζω. Εγώ δεν τους τα έδειξα, ούτε τους έδειξα βίντεο με πορνό».

Αναφορικά με τις καταγγελίες που αναφέρουν ότι κατέβασε το παντελόνι του κι έδειξε τα γεννητικά του όργανα.

«Δε συνέβη κάτι τέτοιο. Αλλά στο γήπεδο, όταν κάνουν προπονήσεις και τα λοιπά, γυμνά είναι τα παιδιά. Εγώ πάντα συμβουλές τους έδινα. Είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Εγώ είμαι παντρεμένος με ενήλικα παιδιά, παντρεύω την κόρη μου, σε ένα μήνα θα έφευγα από το νησί, είχα υποβάλει και τα χαρτιά μου για να συνταξιοδοτηθώ. Είμαι στη Αθήνα, στο σπίτι μου, δεν έχω καν απολογηθεί, δε με έχει ενοχλήσει η αστυνομία».

Δείτε τις δηλώσεις του:

Δείτε επίσης:

Νίσυρος: Πώς το υπουργείο Πολιτισμού αγνόησε καταγγελία για παιδεραστή!

Στη Βουλή για εξηγήσεις η Μενδώνη: Ερωτήματα-«φωτιά» για την ασέλγεια ανηλίκων στη Νίσυρο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This