Ρέντης – Δολοφονία Λυγγερίδη: «Τα μεροκάματα ο βασικότερος λόγος ενασχόλησής τους με τον Ολυμπιακό – Εργάζονταν στον Δήμο Πειραιά, δεν πήγαιναν στην εργασία τους»

Ένα ακόμη παρακλάδι στην υπόθεση

Must Read

Νέες διαστάσεις και προεκτάσεις δίνει πλέον το διαβιβαστικό προς την Δικαιοσύνη για τα μέλη της Εγκληματικής Οργάνωσης από τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού, της Θύρας 7.

Τα βασικά στελέχη είχαν προσληφθεί στον δήμο Πειραιά, αλλά δεν πήγαιναν ποτέ στην δουλειά τους.

Ένα ακόμη στοιχείο που προστίθεται στην δικογραφία αναφορικά με την δολοφονία Λυγγερίδη μετά τα θλιβερά γεγονότα στου Ρέντη.

Άρα κι ένα ακόμη παρακλάδι στην όλη υπόθεση προς την άκρη του νήματος ενσωματώθηκε στην πολύκροτη ιστορία, καθώς γίνεται πλήρης αναφορά στο ποιόν των κακοποιών. Με βάση το Διαβιβαστικό, όλα γίνονταν για τα μεροκάματα και μόνο, που σημαίνει επαγγελματίες κακοποιοί και εντολοδόχοι και μάλιστα στο ετήσιο συνέδριο που διενεργήθηκε, προκλήθηκε διαπληκτισμός επειδή θα έπρεπε να… διακοπούν (τα μεροκάματα).

Αίσθηση προκαλεί η σχέση του δήμου Πειραιά με τα μέλη της Ε.Ο., καθώς αρκετοί ήταν εργαζόμενοι εκεί, χωρίς να αγγίζουν καν τα καθήκοντά τους, οπότε ο Γιάννης Μώραλης, προφανώς έχει να απαντήσει σε πολλά ερωτήματα που προκύπτουν.

Τι αναφέρει λοιπόν το Διαβιβαστικό:

«Τα «μεροκάματα» έχουν πολύ υψηλή σημασία για τα Μέλη της Εγκληματικής Οργάνωσης και αποτελούν τον βασικότερο λόγω ενασχόλησής τους με τον Ολυμπιακό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στην ετήσια συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την 07/02/2024 μελών της Θύρας 7, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν και μέλη της Εγκληματικής Οργάνωσης, κύρια θεματολογία, εάν όχι η μοναδική και αιτία διαπληκτισμού, ήταν τα «μεροκάματα» και ο λόγος που πρέπει να διακοπούν, λόγω της νέας αυστηρότερης Νομοθεσίας.

Πέραν των ανωτέρω, από την άρση απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών προέκυψε ότι τα μέλη της Εγκληματικής Οργάνωσης Κ.Π., Μ. Δ., Κ. Χ. και έτεροι οπαδοί της ομάδας του Ολυμπιακού όπως οι Σ. Π. και Κ. Σ.,  εργάζονταν στον Δήμο Πειραιά χωρίς να πηγαίνουν καν στην εργασία τους. Μετά το περιστατικό στο Ρέντη, ο Δήμαρχος Πειραιά ζήτησε οι ανωτέρω, πλέον να πηγαίνουν κανονικά για εργασία αλλιώς να αιτούνται άδεια.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Κ. Π., προσλήφθηκε στον Δήμο Πειραιά, με την βοήθεια Δημοτικού Υπαλλήλου στον οποίο έδινε προσκλήσεις για αγώνες του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ και ο Χ. Ι. εμφαίνεται να εργαζόταν στον Δήμο Πειραιά κατά το χρονικό διάστημα από 20/04/2023 έως 19/06/2023. Εκτιμάται ότι τα ανωτέρω χρήζουν περαιτέρω έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υφίσταται παράβαση του Ν.4816/2021 «Πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας».

Kαι κατόπιν ήρθε η απάντηση/αντίδραση με την θέση του δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη:

Για σενάρια επιστημονικής φαντασίας έκανε λόγο ο ίδος, σχετικά με τις αναφορές που εμπλέκουν τον δήμο Πειραιά με την εγκληματική οργάνωση που είχαν στήσει χούλιγκανς του Ολυμπιακού. Σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε αναφορικά με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας κι εμπλέκουν εμμέσως τον δήμο με την δράση της εγκληματικής οργάνωσης, απάντησε:

«Είναι προφανές ότι πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας, η διακίνηση του οποίου από ορισμένους είχε επιχειρηθεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και πριν μερικούς μήνες. Και τότε και σήμερα εξίσου ανεπιτυχώς. Υπογραμμίζω, λοιπόν, ξεκάθαρα τα εξής:

Οι συμβασιούχοι υπάλληλοι ορισμένου χρόνου προσλαμβάνονται στους δήμους με βάση τον ισχύοντα νόμο και την προβλεπόμενη από αυτόν διαδικασία. Και στις περιπτώσεις που αναφέρονται τα δημοσιεύματα τηρήθηκαν απολύτως όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και παρά το ότι είναι γνωστό στους συντάκτες των δημοσιευμάτων, παραγνωρίζεται σκοπίμως.

Είναι για τον καθένα απολύτως αυτονόητο ότι καμιά ιδιωτική επιχείρηση και πολύ περισσότερο καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος. Αν δηλαδή συμπεριφέρεται νόμιμα ή εάν διαπράττει αξιόποινες πράξεις.

Στον ξεκάθαρο υπαινιγμό κατά του προσώπου μου και την προφανή προσπάθεια σύνδεσής μου με οποιαδήποτε πτυχή αυτής της υπόθεσης, σαφέστατη απάντηση παρέχει η πάγια τηρούμενη και δημοσίως γνωστή συμπεριφορά μου.

Η πορεία μου τόσο στο παρελθόν όταν ασχολήθηκα ενεργά με το ποδόσφαιρο για 20 χρόνια, όπως και τα τελευταία δέκα χρόνια ως Δήμαρχος Πειραιά είναι απολύτως κρυστάλλινη και ευρέως γνωστή.

Μια πορεία στο φως.

Κάθε προσπάθεια σύνδεσης των κρινόμενων από τη δικαιοσύνη προσώπων και της συμπεριφοράς τους με εμένα δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια και φανερώνει ηθελημένη εξυπηρέτηση σκοπιμοτήτων».

 

Ανακοίνωση εξέδωσαν και οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού, κάνοντας λόγο για τσουβάλιασμα και βιαστικές κινήσεις της αστυνομίας βασισμένες σε μάρτυρα με κωδική ονομασία. Η «Θύρα 7» με ανακοίνωσή της τοποθετήθηκε σχετικά με τις συλλήψεις μελών της σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας Λυγγερίδη, μιλώντας για διασυρμό χαρακτήρων και μια δικογραφία-φιάσκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΦΙΛΑΘΛΟΣ, ΟΠΑΔΟΣ, ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ, ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ, ΑΡΧΗΓΟΣ

ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΜΑ με ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΠΡΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ-ΦΙΑΣΚΟ.

Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΑΞΗ, η ηθική που μας διαφημίζει σε κάθε ευκαιρία η κυβέρνηση, ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΑΓΑΓΩΝΤΑΣ αδέρφια, πατεράδες,γυναίκες μανάδες!

ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΟΠΛΑ ΠΑΙΔΙΑ και ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ σκυλιά.

ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ,οτί ποτέ δεν υποκινήσαμε και δεν ωθήσαμε,ούτε οπλίσαμε ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.

Η ΘΥΡΑ 7 έχει αποδείξει διαχρονικά ΠΩΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙ το γήπεδο μας,είτε είναι το Καραϊσκάκη,είτε οποιοδήποτε άλλο γήπεδο παίζει ο ΘΡΥΛΟΣ,αυτό είναι καθολικά παραδεκτό.

Όπως και το ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ την ΘΥΡΑ 7.

Η έρευνα που έγινε ήταν πολύμηνη,βρέθηκαν πολλά ευρήματα, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ,όχι όμως τον διασυρμό χαρακτήρων, Όχι όμως το τσουβάλιασμα γενικώς και αορίστως, που στηρίζεται σε ένα μάρτυρα με κωδική ονομασία…

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ κύριοι της αστυνομίας και της κυβέρνησης,ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΖΩΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΛΥΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ¨ ΛΙΓΝΑΔΗΔΕΣ¨ που συγκαλύπτετε!

Τα εκατομμύρια των οπαδών θα σας δώσουν την απάντηση την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!

ΥΓ 1. ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ μετά τα επεισόδια στο ΡΕΝΤΗ αστυνομικός των ΜΑΤ, ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ σε πατέρα και παιδί που έχουν ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ μέσα στα ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ, “ΕΣΥ ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ”, ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ; Ότι θέλει ΝΕΚΡΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ?

ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 7 δεν υπάρχουν αρχηγοί, υπαρχηγοί,αποθηκάριοι ΚΑΙ στρατιώτες.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ!! ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 7 δεν λέμε ζήτω ο αρχηγός, ΑΛΛΑ ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This