50χρονος όρμησε να χτυπήσει την γυναίκα του επειδή του ζήτησε χρήματα για ιδιαίτερο του γιου τους!

Επιτέθηκε και στο παιδί - Τον δικαστήριο τον άφησε ελεύθερο με όρους! «Κρύβουμε τα μαχαίρια» κατέθεσε η γυναίκα του

Must Read

Ένα ακόμα εξοργιστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής απειλής και βίας συνέβη την περασμένη Δευτέρα στην Θεσσαλονίκη. Ένας 50χρονος όρμησε για να χτυπήσει την γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους επειδή ζήτησε 20 ευρώ προκειμένου να πληρώσει το ιδιαίτερο μάθημα του 13χρονου γιου τους!

Την ίδια στιγμή προβληματισμό προκαλεί η απόφαση να ανασταλεί η ποινή φυλάκισης των 18 μηνών του νταή που είχε επιβάλλει το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και να αντικατασταθεί με τους περιοριστικούς όρους να μετακομίσει από το σπίτι και να μην πλησιάζει τη σύζυγό του και το ανήλικο παιδί τους σε απόσταση 100 μέτρων.

«Μου είπε ότι δεν έχει χρήματα και να πάω να δουλέψω για να βρω λεφτά. Έγινε φασαρία και σηκώθηκε για να με χτυπήσει. Μπήκε μπροστά ο γιος μας για να τον σταματήσει και τον έπιασε από τον γιακά, από το χέρι και τον πέταξε κάτω», είπε η γυναίκα στους δικαστές,σύμφωνα με το ΑΠΕ,  τονίζοντας ότι δε πρόκειται για το πρώτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με θύμα την ίδια και τον ανήλικο γιο τους.

«Εγώ και το παιδί φοβόμαστε, δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει. Έχω κάνει άλλη μια καταγγελία τον προηγούμενο μήνα και έχω φτάσει στο σημείο να κρύβω όλα τα μαχαίρια του σπιτιού γιατί φοβόμαστε», κατέθεσε η σύζυγος, τονίζοντας ότι έκανε πολλές υποχωρήσεις για να “σώσει” την οικογένειά της.

Απολογούμενος ο 50χρονος ‘ήταν ιδιαίτερα προκλητικός ενώ παραδέχθηκε ότι προσπάθησε να χτυπήσει τον γιο του.

«Έβριζε και απειλούσε και της είπα να πάει να βρει δουλειά» είπε για τη σύζυγό του και πρόσθεσε: «Η βία δεν είναι μόνο από τη μεριά μου, δεν σέβεται τίποτα». Σε άλλο σημείο ανέφερε ότι και ο ίδιος σαν παιδί έφαγε ξύλο, ενώ σχολίασε «ό,τι έγινε έγινε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Βρε ηλιθιε πατερα αφού έτρωγες και συ ξύλο έπρεπε να το σκεφτείς 2 και3 φορές πριν απλώσεις χέρι στο παιδι ντροπή σου αχρηστε

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This