Πάτρα: Στην φυλακή 38χρονος «ηγέτης» της «Σύμπραξης Εκδίκησης» – 25 συλλήψεις για ζημιές σε λεωφορεία και επιθέσεις σε ΜΑΤ

Χθες, φοιτητές είχαν «πολιορκήσει» τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών

Must Read

Έκρυθμη είναι η κατάσταση που επικρατεί από χθες στην Πάτρα.




Το απόγευμα σε κλοιό φοιτητών βρέθηκε ο πρύτανης του πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστος Μπούρας τον οποίο φοιτητές είχαν εγκλωβίσει στο γραφείο του ενώ «φρουρούσαν» και το όχημά του για να μην μπορέσει να διαφύγει.Το pelop.gr ανέφερε πως η διαμαρτυρία πραγματοποιείται επειδή δεν επιτρέπεται σε 4 φοιτητές να δώσουν εξετάσεις στην εξεταστική του Ιουνίου.

Χθες, προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 38χρονος ο οποίος θεωρείται ο «ηγέτης» της τρομοκρατικής οργάνωσης «Σύμπραξη Εκδίκησης» και  θα οδηγηθεί στις φυλακές Μαλανδρίνου. Είχε συλληφθεί στις 22 Απριλίου.




Δεκάδες άτομα βρέθηκαν χθες το βράδυ στους δρόμους της Πάτρας διαμαρτυρόμενοι για την εν λόγω σύλληψη και στο πλαίσιο της κινητοποίησης που έκαναν προκάλεσαν φθορές σε επτά αστικά λεωφορεία, διέκοψαν την κυκλοφορία και επιτέθηκαν στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ!

Η αστυνομία προχώρησε σε 25 συλλήψεις.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε χώρο που είχαν συγκεντρωθεί οι κατηγορούμενοι, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, ρόπαλα, στουπιά, κενές φιάλες, πλαστικά δοχεία με υπολείμματα βενζίνης, κράνη και αντιασφυξιογόνες μάσκες.

Σήμερα, Σάββατο, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πατρών για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, παρακώλυση συγκοινωνίας, παράβαση του νόμου περί όπλων και σύσταση συμμορίας.

Δείτε επίσης:

Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την «πολιορκία» του πρύτανη του πανεπιστημίου Πατρών από φοιτητές

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This