Νέο μήνυμα Καλλιάνου λίγο πριν την κηδεία του πατέρα του: «Να λάμψει η αλήθεια»

ΕΔΕ για το «φακελάκι»

Must Read

Ανήμερα της κηδείας του πατέρα του, Δημήτρη, ο Γιάννης Καλλιάνος προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση μέσω της οποίας ξεκαθαρίζει πως «όλα θα πάρουν τον δρόμο της ανεξάρτητης Ελληνικής Δικαιοσύνης ώστε να λάμψει η αλήθεια και για να ανακουφιστεί η ψυχούλα του».

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια Καλλιάνου κατηγορεί τους γιατρούς του νοσοκομείου που νοσηλεύτηκε ο Δημήτρης Καλλιάνος ότι δεν του παρείχαν την απαιτούμενη περίθαλψη, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι ο καθηγητής αγγειοχειρουργικής του νοσοκομείου «Αττικόν» που είχε υπό την επίβλεψή του τον πατέρα του βουλευτή πήρε «φακελάκι».

Αναλυτικά η ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ:

«Σήμερα είναι η κηδεία του πατέρα μου. Σεβόμενος τη μνήμη του και την αξιοπρέπεια, ταπεινότητα και ηθική που ως άνθρωπος είχε, και που με αγάπη και στοργή μας μεταλαμπάδευσε, δεν σκοπεύω προς το παρόν να αναφέρω τίποτα παραπάνω πέραν τούτου.

Όλα θα πάρουν το δρόμο της ανεξάρτητης Ελληνικής Δικαιοσύνης ώστε να λάμψει η αλήθεια προς τιμήν της μνήμης του πατέρα μου, για να ανακουφιστεί και η ψυχούλα του και εμείς σαν οικογένεια. Και για να μην βρεθεί στο μέλλον κανένας άλλος άνθρωπος στη θέση του πατέρα μου και στη θέση της οικογένειας μου.

Αιωνία του η μνήμη».

ΕΔΕ για το «φακελάκι»

Ναι μεν αλλά… Κάπως έτσι διαχειρίζεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη τον σάλο που έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις της οικογένειας του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Καλλιάνου, ότι ο καθηγητής αγγειοχειρουργικής που είχε αναλάβει τον πατέρα του, Δημήτρη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη, πήρε «φακελάκι» 500 ευρώ.

Μετά τις αποκαλύψεις του γνωστού μετεωρολόγου και της οικογένειάς του ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ κυβερνητικά στελέχη ανέφεραν ότι ναι μεν συμπαραστέκονται στο πένθος της οικογένειας Καλλιάνου αλλά παράλληλα δήλωναν την αμέριστη στήριξη τους στους γιατρούς του ΕΣΥ.

«Συμπαραστεκόμαστε στο πένθος για την απώλεια του πατέρα του. Ο Υπουργός Υγείας έχει διατάξει ΕΔΕ για τις καταγγελίες. Τονίζουμε την αμέριστη στήριξή μας στους γιατρούς και συνολικά το προσωπικό του ΕΣΥ στον καθημερινό αγώνα που δίνουν», σχολίασαν χαρακτηριστικά κυβερνητικά στελέχη.

Παράδοξο εάν αναλογιστεί κανείς ότι πρώτα διαλύουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τώρα υποκριτικά τάχα το στηρίζουν…

Εν τω μεταξύ, σήμερα, ο γιατρός με δήλωση του μέσω των δικηγόρων του αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτουν και ισχυρίζεται πως «ουδέποτε αποδέχτηκε προσφορά 500 ευρώ από την σύζυγο του θανόντος» ενώ κάνει λόγο για «εξωφρενικό ψεύδος». Παράλληλα ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος του Γιάννη Καλλιάνου, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Ακόμα δεν είδες τίποτα», τόνισε μεταξύ άλλων ότι «Δεν θα περιμένουμε ότι θα αποδεχτεί ο γιατρός ότι πήρε “φακελάκι”».




Δείτε επίσης: 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This