Στη φυλακή γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για τον βιασμό δύο ανήλικων αδερφών

Προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος τους όταν εκείνα ήταν μόλις 9 και 11 ετών!

Must Read

Σε 45 χρόνια κάθειρξη, χωρίς αναστολή, για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό δύο ανήλικων αδερφών, καταδικάστηκε την Παρασκευή από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, γνωστός δικηγόρος της Αθήνας. Ο 64χρονος προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος των δύο παιδιών όταν εκείνα ήταν μόλις 9 και 11 ετών!

Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε επίσης για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη, αλλά και για παιδική πορνογραφία.

Στο παρελθόν ο 64χρονος δικηγόρος είχε καταδικαστεί αμετάκλητα και για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας και προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, σε βάρος της ανήλικης τότε Αρετής Παληού, η καταγγελία της οποίας τον οδήγησε ενώπιον της δικαιοσύνης.

Αρνείται τις κατηγορίες

Από την πρώτη στιγμή ο 64χρονος αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για πλεκτάνη με σκοπό να του αποσπάσουν χρήματα οι γονείς των παιδιών.

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως δεν έπεισε ούτε τους δικαστές ούτε και τους ενόρκους, καθώς μετά από σχεδόν 25 συνεδριάσεις τον καταδίκασαν ομόφωνα. Μόλις ο 64χρονος κατηγορούμενος άκουσε την απόφαση ζήτησε από το δικαστήριο να του χορηγηθεί αναστολή ωστόσο το αίτημά του απορρίφθηκε.

Μάλιστα το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό. 

Συνεχίζεται η δίκη της Παληού

Στις 13 Μαΐου ο 64χρονος θα βρεθεί εκ νέου στο εδώλιο καθώς θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της Αρετής Παληού, με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού και της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια.

Ο γνωστός δικηγόρος οδηγήθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο Τμήμα Μεταγωγών, όπου θα κρατηθεί μέχρι να οδηγηθεί στις φυλακές.

Δείτε επίσης: Αναβλήθηκε η δίκη 22χρονης που κατηγορεί δικηγόρο για αποπλάνηση

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο “αθώος” son of a B ήταν προετοιμασμένος για κάθε εκδοχή, γιαυτό με το που άκουσε την απόφαση ζήτησε να του χορηγηθεί αναστολή.
    Οι ανθρωπιστές του Texas δεν θα τον καταδίκαζαν σε 45 χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή, επειδή θεωρείται σκληρή, απάνθρωπη και εξευτελιστική τιμωρία, αλλά θα τον είχαν κρεμάσει απ’ έξω κι επι τόπου στου κήπου την βελανιδιά.

  2. Η 22χρονη Αρετή Παληού είναι μία από τις κοπέλες που βρήκε και αυτή τη δύναμη να καταγγείλει με το όνομά της και το πρόσωπό της την αποπλάνησή της και την κατ’ εξακολούθηση κακοποίησή της το 2014 -προτού ακόμα κλείσει τα 15- από τον γνωστό δικηγόρο της Αθήνας Άρη Κυβέλο, φίλο και νομικό παραστάτη της οικογένειας του Γιώργου Νάσιουτζικ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This