Μ. Δημητρακόπουλος για υπόθεση Καλλιάνου: «Δεν υπάρχουν κατηγορίες για τον αγγειοχειρουργό, δεν πήρε φακελάκι»

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Σε τηλεοπτική εκπομπή εμφανίστηκε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος του αγγειοχειρουργού, από το νοσοκομείο «Αττικόν», κάνοντας λόγο για την υπόθεση του Γιάννη Καλλιάνου και της νοσηλείας του πατέρα του.

Η πλευρά του αγγειοχειρουργού αρνείται όλες τις κατηγορίες που σχετίζονται με ιατρικά λάθη, φακελάκια και χρηματισμό από την μητέρα του βουλευτή και σύζυγο του εκλιπόντα, εξηγώντας πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν κατηγορίες.

«Όσον αφορά στις καταγγελίες που άπτονται του ιατρικού σφάλματος, όποιος δικηγόρος θεωρεί πως μπορεί να αντικαταστήσει τους γιατρούς κάνει λάθος. Όλοι περιμένουμε την ΕΔΕ για να δούμε την ιατρική μέθοδο και την περίθαλψή του και αν υπάρχουν λάθη θα αποδειχτούν. Ο συγκεκριμένος γιατρός είναι ένας σπουδαίος γιατρός, και ο ακρωτηριασμός είναι μια απλή επέμβαση με έναν μεγάλο γιατρό», ανέφερε ο δικηγόρος και συνέχισε:

«Το ‘’φακελάκι’’ ήταν μια καταγγελία που ήρθε σαν κεραυνός. Ο εντολέας μου το αρνείται κατηγορηματικά. Η οικογένεια έχει πει πως ο γιατρός δεν ζήτησε τίποτα. Ο κ. Καλλιάνος έχει στείλει το συγκεκριμένο μήνυμα και υπάρχει και συγκεκριμένη απάντηση. Γενικά πάντως, να το ξέρετε πως ένας ο οποίος προσφέρει δώρο σε έναν δημόσιο υπάλληλο, διαπράττει το αδίκημα της ενεργητικής δωροδοκίας. Τα γραπτά μηνύματα υπάρχουν και όλα θα τα εξετάσει η Δικαιοσύνη και θα αποδειχτεί εάν υπάρχει αλήθεια στα όσα λέει η οικογένεια Καλλιάνου».

Τέλος, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος αναφέρθηκε σε μία δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη. «Είπε πως είχε μιλήσει πολλές φορές με τον κ. Καλλιάνο και δεν του είχε αναφέρει ποτέ για το ‘’φακελάκι’’. Από τη στιγμή που δόθηκε η απάντηση στο μήνυμα από τον εντολέα μου, του είπε πως σταματά και η επικοινωνία τους», κατέληξε ο ποινικολόγος.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This