Μαρούσι: Σεσημασμένος ο δράστης του μαχαιρώματος – Ένα…στραβοκοίταγμα προκάλεσε τον καβγά

Η Αστυνομία εξετάζει αν χρησιμοποιήθηκε και δεύτερο μαχαίρι

Must Read

Γνωστός στις αστυνομικές αρχές ήταν ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης με μαχαίρι έξω από νυχτερινό κέντρο τα ξημερώματα της Κυριακής στο Μαρούσι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ένας 23χρονος και να τραυματιστεί ένας 26χρονος φαντάρος και ακόμα ένα νεαρός. 

Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό πως ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί και συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψή του η οποία είναι πλέον θέμα χρόνου.




Εκτός, όμως, από τον φερόμενο ως δολοφόνο αναζητούνται και άλλα άτομα που ήταν παρών στην διένεξη που ξεκίνησε για ασήμαντη αφορμή. Συνολικά, στο επεισόδιο συμμετείχαν δέκα άτομα. Πηγές αναφέρουν πως ένας από τους εμπλεκόμενους είπε σε κάποιον άλλο: «Κάνε πιο πέρα, με κοίταξες στραβά» και ξεκίνησε ο καβγάς!




Το χρονικό

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, ο δράστης ήταν μέσα στο κλαμπ και όσο διασκέδαζε, λογόφερε για ασήμαντη αφορμή με ένα άλλο άτομο. Το άτομο αυτό έφυγε και επέστρεψε στο μαγαζί με ενισχύσεις το 23χρονο θύμα. Έπειτα βγήκαν όλοι εκτός του μαγαζιού και ξεκίνησε η συμπλοκή. Ο 23χρονος έβγαλε όπλο και προσπάθησε να πυροβολήσει. Το όπλο φέρεται να μπλόκαρε και ο δράστης βρήκε ευκαιρία και τον μαχαίρωσε! Ο 26χρονος που τραυματίστηκε στην κοιλιά νοσηλεύεται φρουρούμενος και ένα ακόμη άτομο το οποίο νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός φέρνοντας ελαφρύ τραύμα από μαχαίρι στην πλάτη.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές εξετάζουν αν χρησιμοποιήθηκε και δεύτερο μαχαίρι από την παρέα του δράστη προς τους δύο τραυματίες.




Δείτε επίσης:

Μαρούσι: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης που μαχαίρωσε θανάσιμα τον 23χρονο – Το θύμα ήταν γνωστός των Αρχών

Φονικό στο Μαρούσι: Μαχαιριά στην καρωτίδα δέχτηκε ο άτυχος 23χρονος – Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο από τον άγριο καβγά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. “αναζητούνται και άλλα άτομα που ήταν παρών”
    Τα άτομα ΔΕΝ μπορούν να είναι ΠΑΡΩΝ!!!!! Τα άτομα μπορούν να είναι ΠΑΡΟΝΤΑ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This