Επιζώσα από το Μάτι: «Ένιωσα προσβολή και ντράπηκα τις μητέρες, όταν άκουσα την απόφαση»

«Υπήρχε μία μάνα στο δικαστήριο που ικέτευε για μία ''συγνώμη''»

Must Read

Οργή και αγανάκτηση έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με την ασύλληπτη τραγωδία στο Μάτι, με συγγενείς θυμάτων, αλλά και επιζώντες να εκφράζουν την απογοήτευση και την ντροπή τους για την έκβαση της υπόθεσης!

Η Κατερίνα Μαλλά, επιζώσα της τραγωδίας, εμφανίστηκε το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, σχολιάζοντας τα όσα εκτυλίχθηκαν χθες. «Ένιωσα προσβολή και ντράπηκα τις μητέρες όταν άκουσαν την απόφαση του δικαστηρίου. Ήταν τεράστιος ο αγώνας να κρατήσουμε την αλήθεια μας ζωντανή», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Τρεις φορές έγινε πρόταση από τον ανακριτή για να αναβαθμιστούν σε κακουργήματα. Η δικαιοσύνη επιβράβευσε τη μη ανάληψη ευθύνης». 

Όπως εξήγησε η ίδια, ο υπαρχηγός και μετέπειτα αρχηγός της πυροσβεστικής απειλούσε τον πραγματογνώμονα. «Του ζητούσε να θάψει τα στοιχεία. Το βλέπαμε το παιχνίδι. Η ίδια η αλήθεια έκανε αγώνα να βγει στην επιφάνεια. Η προπαγάνδα για τις αιτίες που δήθεν προκάλεσαν την τραγωδία γκρεμίστηκαν στο δικαστήριο σαν χάρτινος πύργος», επεσήμανε, ενώ έκανε σαφές πως: «Δεν έχουν σβήσει οι μνήμες απο το μυαλό μας. Είναι σαν να έγινε χτες…».

«Ικέτευε για μία συγνώμη»

Η Κατερίνα Μαλλά έκανε λόγο και για την φρικτή στιγμή της ανακοίνωσης της απόφασης του δικαστηρίου, έξι χρόνια μετά την ανείπωτη τραγωδία. «Υπήρχε μία μάνα που στάθηκε μπροστά στους κατηγορούμενους και τους είπε ”κοιτάξτε με στα μάτια και ζητήστε μου μία συγνώμη”. Είχε χάσει την κορη της. Ικέτευε για μία συγνώμη…», υπογράμμισε, ενώ κατέληξε λέγοντας:

«Όταν ακούσετε το 112, ακούστε το γιατί δεν θα έρθει κανείς… και δεν μιλάω για τους πυροσβέστες…».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This