Στον εισαγγελέα ο οδηγός που παρέσυρε την πενταμελή οικογένεια – Σοκαρισμένη η προγιαγιά του 5χρονου που χαροπαλεύει

Το χρονικό - Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

Must Read

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 26χρονος οδηγός του οχήματος το οποίο παρέσυρε χθες αργά το βράδυ μια πενταμελή οικογένεια, την 53χρονη γιαγιά, την 33χρονη μητέρα και τα τρία ανήλικα παιδιά της, δύο αγόρια, 5 και 10 ετών και ένα 8χρονο κοριτσάκι,  στην οδό Πειραιώς. Το 5χρονο παιδί δίνει μάχη στην ΜΕΘ του «Παίδων» για να κρατηθεί στην ζωή ενώ οι υπόλοιποι συγγενείς του είναι ελαφρύτερα τραυματισμένοι και νοσηλεύονται στο «Παίδων» και στον «Ερυθρό Σταυρό» αντίστοιχα εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το ΙΧ κινούμενο στην αριστερή λωρίδα στο ρεύμα προς Αθήνα δεν πρόλαβε να φρενάρει όταν είδε την οικογένεια να διασχίζει τον δρόμο στο ύψος του εμπορικού πάρκου και τους παρέσυρε.




Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο η ταχύτητα του οχήματος να ήταν μεγαλύτερη από το επιτρεπτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το σημείο είναι «τυφλό» για όσους πεζούς περνούν απέναντι στην Πειραιώς. Παράλληλα, ερευνάται η πιθανή εμπλοκή και τρίτου οχήματος το οποίο προσπέρασε εκείνο του 26χρονου είτε του περιόρισε την ορατότητα. «Φως» στις συνθήκες του ατυχήματος θα ρίξουν και βίντεο από κάμερες ασφαλείας. Ο οδηγός όταν διαπίστωσε τι έκανε φέρεται να φώναξε «Δεν τους είδα!» ενώ το ίδιο ισχυρίστηκε και στους αστυνομικούς.

Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

Αυτόπτης μάρτυρας τόνισε το σοκ που υπέστη ο 26χρονος οδηγός.

«Μετά το ατύχημα, όπως σχολάω από τη δουλειά, περνάω το στενό να πάω στον πατέρα μου και βλέπω τον οδηγό. Φώναζε, έλεγε “τα παιδάκια, δεν με νοιάζει τίποτα άλλο. Τα παιδάκια θέλω να δω αν είναι καλά”. Είχε τρελαθεί. Είχε σπάσει το τζάμι το μπροστά του αυτοκινήτου, το παρμπρίζ. Το αμάξι ήταν στην αριστερή λωρίδα παρκαρισμένο. Και είχε παντού ασθενοφόρα», λέει ο αυτόπτης μάρτυρας.

«Ακούσαμε ένα απίστευτο φρενάρισμα, το οποίο, είναι αυτό που λες, είναι σοκαριστικό αυτό που θα γινόταν μετά. Τα φρένα πρέπει να πήγαν 10 μέτρα, να φρέναρε ο άλλος. Βγήκαμε εδώ πέρα όλα τα παιδιά έξω και ήταν σαν πόλεμος εδώ. Είχε ασθενοφόρα, Αστυνομίες, πολλή δύσκολη κατάσταση. Ήταν σαν πόλεμος, νιώσαμε ότι είχε γίνει κάτι απίστευτο. Είναι πολύ επικίνδυνα εδώ πέρα», αναφέρει υπάλληλος καταστήματος.




Σοκαρισμένη είναι η προγιαγιά του 5χρονου η οποία ενημερώθηκε από τη νύφη της τι συνέβη.

«Δεν είμαι καλά, παίρνω και δεν τους βρίσκω. Έχω τρελαθεί. Είναι εγγόνια μου και δισέγγονα μου. Και η νύφη μου. Δισέγγονο μου είναι αυτό στο Νοσοκομείο. Μου το είπαν, ότι τους παρέσυρε κάποιο αυτοκίνητο. Είχαν πάει βόλτα και δεν ξέρω τίποτα άλλο», λέει στο protothema.gr η ηλικιωμένη.




Δείτε επίσης:

Τροχαίο στην Πειραιώς: «Δεν τους είδα!» φώναζε ο οδηγός του ΙΧ που παρέσυρε τα πέντε άτομα

Τροχαίο στην Πειραιώς: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση το 4χρονο αγοράκι – Στο νοσοκομείο και τα άλλα δύο παιδιά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This