Έγκλημα στη Σάμο: Την Τετάρτη η απολογία της 49χρονης πατροκτόνου

Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση - Τον σκότωσε στον ύπνο του

Must Read

Ενώπιον του εισαγγελέα βρέθηκε την Κυριακή του Πάσχα η 49χρονη που σκότωσε τον 70χρονο πατέρα της στη Σάμο χρησιμοποιώντας υδραυλικό κάβουρα. 

Η νέα υπόθεση δολοφονίας σημειώθηκε το Μεγάλο Σάββατο στην οδό 25ης Μαρτίου στην περιοχή του Αγίου Νικολάου και έχει συγκλονίσει τη χώρα.

Η 49χρονη, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον πατέρα της με βίαιο τρόπο στον ύπνο του (σύμφωνα με την ΕΡΤ) και παραπέμφθηκε στην αρμόδια Ανακρίτρια από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Τετάρτης. 

Μέχρι τότε η πατροκτόνος κρατείται στη Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου.

Το χρονικό του εγκλήματος

Όλα συνέβησαν το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου όταν η 49χρονη μετά το αποτρόπαιο έγκλημά της ειδοποίησε η ίδια την Αστυνομία και παραδέχτηκε ότι σκότωσε τον 70χρονο πατέρα της.

Ο άτυχος ηλικιωμένος έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι τα οποία προκλήθηκαν από υδραυλικό κάβουρα.

«Δεν άντεχα άλλο και τον σκότωσα» ήταν τα πρώτα λόγια της 49χρονης στους αστυνομικούς μετά την σύλληψή της.




Η κατηγορούμενη φέρεται να αντιμετωπίζει πολλά χρόνια ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί για ψυχιατρικούς λόγους.

Ο 70χρονος πατέρας της, με τον οποίο ζούσε τα τελευταία 15 χρόνια, προσπαθούσε να της χορηγήσει φάρμακα βάζοντάς τα στο φαγητό της. Η ίδια ωστόσο πίστευε πως ήθελε να τη δηλητηριάσει και σύμφωνα με τις Αρχές, αυτός ήταν ένας από τους λόγους που οι δυο τους είχαν συνεχόμενους καβγάδες.




Συγκλονισμένοι οι γείτονες του θύματος

Την ίδια ώρα σε κατάσταση σοκ παραμένουν οι γείτονες του άτυχου 70χρονου στη Σάμο.

«Είχα την εντύπωση ότι τώρα εκείνη δεν ήταν εδώ… Δεν ξέρω, μήπως ήρθε για τις γιορτές… Δεν φανταζόμουν ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Ο άνδρας ζούσε μόνος του», ανέφερε γείτονας του θύματος μιλώντας στην ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η 49χρονη είχε χτυπήσει και στο παρελθόν τον πατέρα της και συγκεκριμένα τα Χριστούγεννα. «Τον είχε ξαναχτυπήσει τον πατέρα της τα Χριστούγεννα. Το κορίτσι αυτό είναι πολύ άρρωστο, έχει ένας είδος σχιζοφρένειας, τώρα χρόνια και δεν έπαιρνε τα φάρμακά της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This