Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε πλαζ στη Βουλιαγμένη και την Αρτέμιδα!

Τι αναφέρει σε ανάρτηση η οργάνωση «ΑΝΙΜΑ»

Must Read

Έκπληκτοι έμειναν όσοι πολίτες στην Βουλιαγμένη και την Αρτέμιδα είχαν την τύχη να δουν τα φλαμίνγκο που εμφανίστηκαν τις προηγούμενες μέρες, ένα σε καθεμία από τις δύο παραλίες της Αττικής!

Σύμφωνα με την οργάνωση για την περίθαλψη της άγριας ζωής, «ΑΝΙΜΑ», τα φλαμίνγκο συνήθως ζουν σε υφάλμυρα νερά όπως σε λιμνοθάλασσες και στα Δέλτα των ποταμών ενώ δεν μπορούν να εξηγήσουν πως ακριβώς βρέθηκαν στην Αττική αναφέροντας πως μπορεί να παρασύρθηκαν από τους δυνατούς ανέμους.

Η ανάρτηση που έκανε η οργάνωση στο Facebook:

«Φλαμίνγκο στις παραλίες;
Εδώ και μία εβδομάδα δεχόμαστε δεκάδες τηλέφωνα αναφορικά με την παρουσία ενός φλαμίνγκο στην πλαζ της Βουλιαγμένης, και από χτες για ένα άλλο στην Αρτέμιδα.
Τα πουλιά είναι ενήλικα και υγιή. Τα φλαμίνγκο συνήθως ζουν πολλά μαζί σε υφάλμυρα νερά , σε λιμνοθάλασσες και Δέλτα ποταμών. Τα συγκεκριμένα δεν ξέρουμε πώς βρέθηκαν σ΄ αυτή την πλευρά της Αττικής, φλαμίνγκο σε κατάλληλο βιότοπο μπορεί κανείς να συναντήσει στο Βουρκάρι Μεγάρων. Ισως παρασύρθηκαν από τους δυνατούς ανέμους.
Το φλαμίνγκο της Βουλιαγμένης φέρει δακτυλίδι, και η ΑΝΙΜΑ έχει ήδη επικοινωνήσει με το Ελληνικό Κέντρο Δακτυλίωσης ως προς την προέλευσή του, θα έχουμε πληροφορίες τις επόμενες μέρες.
Τα πουλιά αυτά πετούν, δεν είναι εύκολο να πιαστούν, για να μεταφερθούν σε καταλληλότερο μέρος.
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και τις πληροφορίες, παρακολουθούμε και τις δύο περιπτώσεις, αν χρειαστεί θα παρέμβουμε».

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε επίσης:

Καρχαριοειδές εντοπίστηκε να κολυμπά στα ρηχά στη μαρίνα Γλυφάδας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This