Διέφυγε ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε 8χρονο στην Κρήτη

Must Read

Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που την Κυριακή του Πάσχα παρέσυρε με το όχημά του και στη συνέχεια εγκατέλειψε ένα 8χρονο αγόρι στο δάσος του Ρούβα, στο Ηράκλειο Κρήτης.  Προκειται για 45χρονο Γάλλο τουρίστα, ο οποίος μαζί με την 28χρονη σύντροφό του διέφυγε από τη χώρα. Για τον εντοπισμό του οδηγού, στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση, που «άγγιζε» τα όρια της κινηματογραφικής ταινίας, από την Τροχαία στο αεροδρόμιο και το λιμάνι του Ηρακλείου.




 

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, στο όνομα της είχε νοικιαστεί το όχημα που συνελήφθη όταν πήγε η ίδια να το παραδώσει, αφέθηκε ελεύθερη λόγω παρέλευσης του αυτoφώρου, ενώ για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία.

Τα στοιχεία του 45χρονου Γάλλου όπως και της συντρόφου του είναι γνωστά στις Αρχές και η υπόθεση από δω και στο εξής αναμένεται να πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Οι Αρχές επικοινώνησαν με την εταιρεία η οποία είχε ενοικιάσει το αυτοκίνητο σε ένα ζευγάρι, το οποίο έκανε διακοπές στην Κρήτη μαζί με το λίγων μηνών παιδάκι τους. Η αναχώρησή τους και η παράδοση του αυτοκινήτου είχε προγραμματιστεί να γίνει χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο, όπου όμως είχαν στήσει καρτέρι αστυνομικοί περιμένοντας τον υπαίτιο οδηγό.

Ο ίδιος ωστόσο δεν εμφανίστηκε, αλλά την παράδοση του οχήματος ανέλαβε η 28χρονη σύζυγός του, η οποία εμφανίστηκε με το μωρό, συνελήφθη από τους αστυνομικούς και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Σαστισμένη από την τροπή που πήρε η υπόθεση, η 28χρονη σύζυγος του 45χρνου, με το μωρό αγκαλιά, οδηγήθηκε αρχικά στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου. Οι αστυνομικές αρχές φαίνεται να της εξήγησαν πως συλλαμβάνεται αφού το μισθωτήριο είχε γίνει στο δικό της όνομα, ωστόσο ο σύντροφός της είχε γίνει άφαντος.

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This