Εφιαλτικές στιγμές για τρεις ηλικιωμένους στην Αρκαδία – Τους έδειραν και τους λήστεψαν αλλοδαποί

Οι δράστες, που είναι σεσημασμένοι κακοποιοί, συνελήφθησαν

Must Read

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν τρεις ηλικιωμένοι μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στην Αρκαδία, καθώς έπεσαν θύματα αδίστακτων ληστών.

Οι κακοποιοί, ένας Σκοπιανός που είχε πάρει άδεια από τις φυλακές Χανίων αλλά δεν επέστρεψε ποτέ και ένας Αλβανός συνεργός του, νοίκιασαν αυτοκίνητο από την Αθήνα και αφού άλλαξαν τις πινακίδες πήγαν στο χωριό Δόριζα της Αρκαδίας.

Εκεί μπούκαραν σε ένα σπίτι όπου διέμεναν τρεις ηλικιωμένοι, δύο γυναίκες και ένας άνδρας, τους οποίους έδεσαν και χτύπησαν. Ανενόχλητοι εντόπισαν και αφαίρεσαν 19.000 ευρώ σε μετρητά και κόσμημα αξίας περίπου 10.000 ευρώ και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Οι αλλοδαποί δράστες είναι σεσημασμένοι κακοποιοί και γνωστοί στις Αρχές καθώς από το 2013 έχουν συμμετάσχει σε αρκετές ληστείες. Μετά από οργανωμένη επιχείρηση του ΤΑ Τρίπολης με συνδρομή υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας αμφότεροι συνελήφθησαν στο δάσος, όπου είχαν διαφύγει.

Τα θύματα, σε κατάσταση σοκ, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Το ερώτημα είναι ότι αφού οι δράστες είναι σεσημασμένοι κακοποιοί, πώς βρίσκονται ακόμη στην Ελλάδα; Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε (πολύ φοβάμαι) η τελευταία φορά που διαβάζομε/ακούμε, “παλιοί γνώριμοι των Αρχών”, “σεσημασμένοι”, “με ποινικό μητρώο” κλπ., κι όμως εξακολουθούν να βρίσκονται στην Ελλάδα. Γιατί δεν απελαύνονται; Ποιος φέρει τη ευθύνη επιτέλους σ’ αυτόν τον τόπο; Οι φορολογούμενοι Έλληνες πληρώνουμε και για την ασφάλειά μας, η οποία, όπως φαίνεται, δεν μάς παρέχεται.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This