«Έχουν γίνει τέρατα» υποστηρίζει δικηγόρος στην Κρήτη για την υπόθεση του θανάτους της 17χρονης Νικολέτας

Must Read

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της 17χρονης Νικολέτας η οποία έχασε την ζωή της όταν έπεσε από γέφυρα στον ΒΟΑΚ.

Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος Μάνος Δρακωνάκης ο οποίος παρακολουθεί την υπόθεση αλλά δεν την διαχειρίζεται ποινικά, στο νησί έχουν αρχίσει να ανοίγουν στόματα και όσοι γνωρίζουν έχουν αρχίσει να μιλούν.

Τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί οι επώνυμες καταγγελίες ότι η μαθήτρια δεχόταν σκληρό bullying στο σχολείο της και η αστυνομία διερευνά αν συσχετίζονται με την «βουτιά» θανάτου από την γέφυρα.

Ο κ. Δρακωνάκης σοκάρει όταν λέει πως «έχουν γίνει τέρατα από άτομα που ήταν στον κύκλο της 17χρονης».

Ο ίδιος λέει πως τα στελέχη της ΕΛΑΣ λαμβάνουν καταθέσεις ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Η κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της Πέμπτης 23 Μάϊου. Το αρχικό σενάριο ήταν ότι αποφάσισε να βάλει η ίδια τέλος στη ζωή της κάτι στο οποίο δεν συμφωνούσαν από την πρώτη στιγμή τα μέλη της οικογένειάς της.

Η Νικολέτα μετά τις εξετάσεις που είχε δώσει εκείνη την ημέρα ξεκίνησε μόνη από το σχολείο για το σπίτι της που βρίσκεται δίπλα από τον ΒΟΑΚ. Κάποιοι την είδαν να ακροβατεί. Στην κηδεία της δεν διαβάστηκε γεγονός που προκάλεσε σάλο.

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This