Κρήτη: Τουρίστας ξεψύχησε στο φαράγγι των Μύλων στο Ρέθυμνο

Must Read

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές στο Ρέθυμνο σήμερα το μεσημέρι, προκειμένου να στηθεί επιχείρηση διάσωσης 67χρονου τουρίστα από την Ολλανδία, ο οποίος κατέρρευσε ενώ βρισκόταν στο φαράγγι των Μύλων.

Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των διασωστών, ο 67χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο σημείο, με το πιθανότερο σενάριο να αναφέρει πως πιθανότατα τον πρόδωσε η καρδιά του (έπαθε ανακοπή), κάτι που ενδέχεται να οφείλεται και στο γεγονός ότι οι θερμοκρασίες στην Κρήτη άγγιξαν τους 40 βαθμούς.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, για τη διάσωση του ηλικιωμένου στήθηκε μεγάλη επιχείρηση, για την οποία κινητοποιήθηκαν 13 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα από τον Π.Σ. Ρεθύμνου και από την ΕΜΟΔΕ, ενώ στο σημείο έσπευσε και μονάδα του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες τού έκαναν ΚΑΡΠΑ, χρησιμοποίησαν και απινιδωτή, αλλά, δυστυχώς, ο άτυχος άνδρας δεν επανήλθε. Κατόπιν μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του.

Σημειώνεται ότι στο πλευρό του ήταν η σύζυγός του, η οποία και ενημέρωσε τις Αρχές λίγο πριν από την έξοδο για Ξηρό χωριό.

*πηγή φωτό: neakriti.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This