Ισπανός αποφάσισε να γίνει… άστεγος στην Ξάνθη και κανείς δεν κατάλαβε το λόγο!

Must Read

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι περαστικοί και οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να βοηθήσουν έναν άνδρα ο οποίος κοιμόταν στο πεζοδρόμιο τυλιγμένος με μία κουβέρτα όταν τον άκουσαν να παραδέχεται με μεγάλη φυσικότητα ότι δεν ήταν άστεγος, αλλά κοιμόταν μέσα στην παγωνιά από… δική του επιλογή!

Δείτε επίσης: Δεν έχουν το Θεό τους! Μόνο σε μία μέρα 1.400 κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα στη Θεσσαλονίκη

Το κωμικοτραγικό περιστατικό συνέβη χθες το πρωί σε περιοχή της Ξάνθης, όταν οι διαβάτες είδαν σε κοντινή απόσταση από το αστυνομικό τμήμα έναν άνδρα να κοιμάται στο πεζοδρόμιο έχοντας τυλιχτεί με μία κουβέρτα για να προστατεύεται από το τσουχτερό κρύο!

Αμέσως υπέθεσαν ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν άστεγος και προθυμοποιήθηκαν να τον βοηθήσουν, ενώ ειδοποίησαν και την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν λίγη ώρα αργότερα στο σημείο.

Από τη συζήτηση που είχαν τα όργανα της τάξης με τον άγνωστο διαπίστωσαν ότι ήταν Ισπανός. Αυτό που δεν περίμεναν να ακούσουν από το ίδιο, όμως, ήταν πως δεν ήταν άστεγος, αλλά κοιμόταν… αυτοβούλως στο πεζοδρόμιο!

Οι αστυνομικοί προθυμοποιήθηκαν να τον φιλοξενήσουν στο ζεστό αστυνομικό τμήμα, ενώ κάποιοι κάτοικοι προσφέρθηκαν να του δώσουν φαγητό και ζεστά ροφήματα.

Τότε, όμως, βρέθηκαν μπροστά σε ακόμα μία έκπληξη, καθώς ο άνθρωπος που είχαν απέναντί τους αρνήθηκε ευγενικά τις προσφορές τους και τους καθησύχασε λέγοντας ότι έχει χρήματα για να προμηθευτεί τρόφιμα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This