Κρήτη: Η… κηδεία τους έσωσε απ’ το θάνατο! (video)

Must Read

Άγιο είχε ένα ζευγάρι στα Πιτσίδια Ηρακλείου, αφού τη γλίτωσε κυριολεκτικά από θαύμα όταν έγινε κατολίσθηση κι ο βράχος που κύλησε από το βουνό καρφώθηκε στο υπόστεγο, που βρίσκεται μια ανάσα από το σπίτι του!

Το ανδρόγυνο γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς μόλις ένα τέταρτο νωρίτερα είχε ξεκινήσει απ’ το σπίτι να πάει σε μια κηδεία! Όσοι παρακολουθούσαν τη νεκρώσιμη ακολουθία, λίγα μέτρα πιο μακριά από το σημείο όπου έπεσε ο βράχος, άκουσαν έναν εκκωφαντικό θόρυβο, που έμοιαζε με τη βοή που κάνει ο σεισμός, και αμέσως μετά έναν τεράστιο κρότο. Έντρομοι έτρεξαν να δουν τι είχε συμβεί και αντίκρισαν άναυδοι έναν πελώριο βράχο να έχει βουλιάξει το υπόστεγο, μέσα στο οποίο ήταν σταθμευμένα αυτοκίνητα-αντίκες και μία μηχανή, τα οποία υπέστησαν μεγάλες ζημιές.

Βράχος

Ο κόσμος έχει τρομοκρατηθεί, καθώς, σύμφωνα με το neakriti.gr, οι τοπικοί σύμβουλοι στα Πιτσίδια εκτιμούν ότι υπάρχει κίνδυνος αποκόλλησης βράχου και από άλλο σημείο, γεγονός που εγκυμονεί ακόμη μεγαλύτερους κινδύνους για τους κατοίκους του χωριού.

Δείτε επίσης: Οι 40 δραματικές μέρες του Έλληνα ναυτικού, που έπεσε θύμα πειρατείας στο Τόγκο, όπως τις περιγράφει ο ίδιος (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This