8-7-2020

Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ στέκεται για πρώτη φορά στα πόδια του (video)

Στην άλλη άκρη της γης, στην μακρινή Βοστώνη, ο μικρός ήρωας Παναγιώτης – Ραφαήλ  που ένωσε τους Έλληνες μια γροθιά για να καταφέρουν να τον στείλουν για την απαιτούμενη θεραπεία που θα του χάριζε τη ζωή, δίνει καθημερινά τη δική του μάχη.

Σήμερα οι γονείς του δημοσίευσαν ένα βίντεο στο οποίο ο μικρούλης φαίνεται να στέκεται στα πόδια του για πρώτη φορά μετά την επέμβαση από κορυφαίο Έλληνα παιδονευρολόγο.

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ ακολουθεί σειρά φυσικοθεραπειών αλλά και ειδικών εξετάσεων με μια από τις καλύτερες ομάδες γιατρών.

«Είχαμε καιρό να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση του παιδιού, η καθημερινότητα μας είναι γεμάτη από εξετάσεις και Φυσικόθεραπειες. Είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι κ θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας, γιατί χάρη σε εσάς το καταφέραμε αυτό!!! Το ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο και πολλή δουλειά ακόμα αλλά έχουμε την υπομονή και τη δύναμη που μας δίνει ο μικρός μας και εσείς!! Σας ευχαριστούμε ολόψυχα», έγραψαν οι γονείς του και μας έκαναν να συγκινηθούμε για την θέληση και τη δύναμη που μπορεί να πηγάζει από ένα μικρό παιδί.

Καλή δύναμη στον μικρό μας!

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς

ΔΗΜΟΦΙΛΗ