ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΔημοτικός αστυνομικός σε αργία ο 58χρονος εμπρηστής της Ζακύνθου - Έβαζε φωτιές με... εντομοαπωθητικά φιδάκια!

Δημοτικός αστυνομικός σε αργία ο 58χρονος εμπρηστής της Ζακύνθου – Έβαζε φωτιές με… εντομοαπωθητικά φιδάκια!

Το 2021 είχε συλληφθεί ξανά και είχε φυλακιστεί για εμπρησμό!

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως αναφορικά με τον 58χρονο που συνελήφθη την Πέμπτη (5/9) στη Ζάκυνθο, ως υπαίτιος πρόκλησης δύο πυρκαγιών την ίδια ημέρα, στις περιοχές Καταλούπου και Αγαλάς, στις 4 Σεπτεμβρίου.

Η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκληματών Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) σε συνεργασία με ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (Π.Υ.) Ζακύνθου πέρασαν χειροπέδες στον άνδρα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ του επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα 4.387,50 ευρώ και 4.935,94 ευρώ (συνολικά 9.322 ευρώ).

Όπως αποκάλυψε το Star, ο Γ.Ν. είναι δημοτικός αστυνομικός που έχει τεθεί σε αργία από το 2021, καθώς είχε συλληφθεί ξανά και είχε φυλακιστεί (για 18 μήνες), για τον ίδιο ακριβώς λόγο: για εμπρησμό!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο τρόπος που έβαλε τις φωτιές ο 58χρονος είναι απίστευτος: με… εντομοαπωθητικά!

Συγκεκριμένα, έπαιρνε τα γνωστά σε όλους φιδάκια, έβαζε πάνω τους σπίρτα και τα πετούσε ανάμεσα σε ξερόχορτα!

Ο Γ.Ν. αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του προσάπτονται στις αστυνομικές και πυροσβεστικές Αρχές και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

https://exchange.glomex.com/video/v-d3zdd95g4bpt?integrationId=40599w17mbz7o7uw

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης