Εντάσεις μεταξύ κατοίκων και ΜΑΤ για το αιολικό πάρκο στην Τήνο

Must Read

Εντάσεις και αψιμαχίες σημειώθηκαν το πρωί της Τρίτης στα Υστέρνια της Τήνου.

Όλα ξεκίνησαν όταν κάτοικοι που αντιδρούσαν στην κατασκευή αιολικού πάρκου βρέθηκαν στο σημείο όπου σήμερα θα εγκαινιαζόταν η έναρξη εργασιών για την εγκατάσταση τριών ανεμογεννητριών.

Στο σημείο κλήθηκε διμοιρία των ΜΑΤ για να ηρεμήσει τα πνεύματα, με την αντιδήμαρχο Τήνου, Ευγενία Αλοιμόνου να δηλώνει πως «η περιοχή που έχει επιλεγεί είναι ιδιαίτερου φυσικού κάλους και τόνισε ότι ο δήμος ζητά να γίνει σωστός χωροταξικός σχεδιασμός».

Δείτε επίσης: Στις Οινούσσες για… έρευνες ο Αλβέρτος του Μονακό

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Τήνου Γιάννης Σιώτος, με ανάρτηση του στο FaceBook έστειλε το δικό του μήνυμα για τις σημερινές κινητοποιήσεις.

«Δυστυχώς οι ανησυχίες μας επιβεβαιώθηκαν και το νησί μας ζει πρωτοφανείς στιγμές. ΜΑΤ παρατάσσονται εναντίον δημοτικών συμβούλων και πολιτών. Απαγόρευση κυκλοφορίας που με όλο το σεβασμό παραπέμπει σε άλλες εποχές…Τελικά είναι τόσο μεγάλα τα συμφέροντα;

ΥΓ: Είμαι γέννημα θρέμμα Τηνιακός, νομικός και οικογενειάρχης. Ως πολίτης και ως Δήμαρχος θα ήθελα να απευθυνθώ προς την Αστυνομική Διεύθυνση: όταν ζητάμε κατά την τουριστική περίοδο περισσότερη αστυνόμευση υπάρχει έλλειψη προσωπικού… όταν όμως πρέπει να εξυπηρετηθούν επιχειρηματικά συμφέροντα, όλα καλά»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This