Θάνος Δημόπουλος: Τον Απρίλιο η ύφεση του νέου κορωνοϊού – Υπερβολικές οι προβλέψεις για παγκόσμια επιδημία (video)

Must Read

Τον Απρίλιο αναμένεται η ύφεση του νέου κορωνοϊού, όπως ανέφερε ο πρύτανης του Καποδιστριακού και καθηγητής παθολογίας, Θάνος Δημόπουλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ.

Επιπλέον, ο κύριος Δημόπουλος χαρακτήρισε «υπερβολικές» τις προβλέψεις ότι μπορεί να ασθενήσει το 60% του παγκόσμιου πληθυσμού.

Δείτε επίσης: «Πράσινο» σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων ως το 2025 για Αθήνα και Πειραιά

Όσον αφορά το εμβόλιο για τη γρίπη, ο καθηγητής είπε ότι καλύπτει το 50-70% των ανθρώπων που εμβολιάζονται, ενώ μετά τον Μάρτιο αναμένεται να σταματήσει το πρόβλημα της γρίπης, όταν σταματήσει, δηλαδή, το κρύο.

Επίσης, ανέφερε ότι η μάσκα που φοράει κάποιος για να προφυλαχθεί από τον ιό ή για να μην τον μεταδώσει, παύει να έχει χρησιμότητα μετά από λίγες ώρες, όταν βραχεί.

Τα μέτρα προστασίας που προτείνει ο καθηγητής είναι το συχνό πλύσιμο των χεριών, να χρησιμοποιούμε μαντηλάκια όταν φτερνιζόμαστε και βήχουμε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This