Πενθήμερη-εφιάλτης στην Πράγα για 17 μαθητές από τη Ρόδο!

Must Read

Σε νοσοκομείο της Πράγας εξαιτίας τροφικής δηλητηρίασης μεταφέρθηκαν 17 άτομα από τη Ρόδο, κατά τη διάρκεια της πενθήμερης εκδρομής τους στην πρωτεύουσα της Τσεχίας.

Μαθητές του Βενετοκλείου Λυκείου Ρόδου, οι οποίοι επισκέφτηκαν την Πράγα μαζί με καθηγητές τους, στα πλαίσια της καθιερωμένης πενθήμερης σχολικής εκδρομής, είχαν την ατυχία, από τη δεύτερη κιόλας ημέρα της παραμονής τους στην πόλη να δουν τα σχέδιά τους να ανατρέπονται με τον χειρότερο τρόπο.

Όλα ξεκίνησαν, όταν μια μαθήτρια και μια καθηγήτρια παρουσίασαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης, έχοντας φάει βραδινό στην τραπεζαρία του ξενοδοχείου, όπου, όπως ανέφεραν οι ίδιες, τους σέρβιραν κοτομπουκιές που μύριζαν «ψαρίλα».

μαθητες ροδος πραγα εφιαλτης

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, όταν οι καθηγητές διαμαρτυρήθηκαν στον υπεύθυνο του εστιατορίου, εκείνος προσπάθησε να τους πείσει ότι έφταιγε το γεγονός ότι στην Πράγα χρησιμοποιούν… διαφορετικό λάδι!

Διαβάστε επίσης: Βύρωνας: 17 ανήλικοι χτύπησαν μαθητή, επειδή υπερασπίστηκε την αδελφή του που δεχόταν bullying!

Τις αμέσως επόμενες ώρες, εξαιτίας της γενικευμένης τροφικής δηλητηρίασης, οι μαθητές άρχισαν να «πέφτουν σαν τις μύγες», όπως είπε χαρακτηριστικά καθηγητής, ο οποίος κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάσταση. Ο ίδιος, μάλιστα, καταγγέλλει την πλήρη αδιαφορία του διευθυντή του ξενοδοχείου, ο οποίος αρνήθηκε να διευκολύνει καθηγητές και μαθητές.

Με την συμβολή των ελληνικών προξενικών Αρχών, οι μαθητές και οι καθηγητές του Λυκείου επέστρεψαν εσπευσμένα στη Ρόδο το μεσημέρι της Δευτέρας και, πλέον, είναι καλά στην υγεία τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This