Δευτέρα 21/6/2021

Επίθεση αγνώστων στα γραφεία της ΔΑΠ στο πολυτεχνείο Κρήτης

Επίθεση από «γνωστούς-αγνώστους» στα γραφεία της στο πολυτεχνείο Κρήτης καταγγέλλει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα το πρωί 26/2, γίναμε μάρτυρες μίας ακόμα φασιστικής και άνανδρης επίθεσης των γνωστών-αγνώστων στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

Μετά την κατάργηση του Πανεπιστημιακού Ασύλου από την Κυβέρνηση το τρέχον έτος, έχουν παρατηρηθεί αρκετά παρόμοια περιστατικά ανά την Ελλάδα.

Μερίδες εξωπανεπιστημιακών αλλά, δυστυχώς, και φοιτητών, προσπαθούν με νύχια και με δόντια να διατηρήσουν την ανομία στους Πανεπιστημιακούς χώρους με περισσότερο ζήλο από ποτέ!

Τα καθημερινά παραδείγματα σε ιδρύματα της Αθήνας (βλέπε ΑΣΟΕΕ) αλλά και της επαρχίας δείχνουν ξεκάθαρα την ανάγκη για απαγκίστρωση από αυτές τις τριτοκοσμικές καταστάσεις.
Όπως πάντα οργανωμένα, “αλληλέγγυες ομάδες”, πολιτικά πρόσωπα και δημοσιογραφικά site παίζουν το παιχνίδι τους προβάλλοντας ένα διαφορετικό πρόσωπο για όλους αυτούς τους “επαναστάτες”, όπου μόνο εμείς οι απλοί φοιτητές των δημοσίων Πανεπιστημίων στην Ελλάδα, καθημερινά αντιμετωπίζουμε και γνωρίζουμε πολύ καλά…

Βλέπετε τώρα, που το παιχνίδι αγριεύει, και η κανονικότητα θα τους αναγκάσει να “ξεβολευτούν” οι ίδιοι, όπως και οι υποκινητές τους, η κλιμάκωση τέτοιων περιστατικών είναι μονόδρομος γι’ αυτούς.

ΔΑΠ ΕΠΙΘΕΣΗ

Η επιστροφή στην νομιμότητα όμως, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα αναγκάσει τους “φελλούς” να βγουν στην επιφάνεια!

Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολυτεχνείου Κρήτης καταδικάζουμε την επίθεση στους χώρους του ιδρύματος μας και εφιστούμε την προσοχή στα μέλη της Πανεπιστημιακής μας κοινότητας!
Όταν τις νυχτερινές ώρες γίνονται τέτοια περιστατικά στους χώρους του Πολυτεχνείου μας, αλίμονο να σκεφτούμε τον κίνδυνο που διατρέχουν οι ίδιοι οι φοιτητές μέσα σε αυτό.

Δείτε επίσης: Λευτέρης Οικονόμου: Καθυστερούν αδικαιολόγητα οι ΕΔΕ για 955 αστυνομικούς

Η διαχρονική πρόταση μας για ουσιαστική φύλαξη των χώρων είναι πιο επίκαιρη από ποτέ!

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολυτεχνείου Κρήτης και οι φοιτητές της δεν θα κάνουν ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!
Οι προσπάθειες μας για αλλαγή της κατάστασης και των συνθηκών που επικρατούν στα ιδρύματα μας θα εντατικοποιηθούν, και εμείς θα ξαναγίνουμε η αιχμή του δόρατος απέναντι στην οπισθοδρόμηση και αυτήν την παρακμή που θέλουν να μας βουλιάξουν!

Ας ελπίσουμε ότι το σημερινό, θα είναι το τελευταίο παράδειγμα ανομίας μέσα στο Πολυτεχνείο Κρήτης…»

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ