ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑ«Βασανίζουν για δεύτερη φορά την ψυχούλα του» - Διαφωνεί με τη δωρεά οργάνων ο πατέρας του Άγγελου

«Βασανίζουν για δεύτερη φορά την ψυχούλα του» – Διαφωνεί με τη δωρεά οργάνων ο πατέρας του Άγγελου

Αντίθετος με την δωρεά οργάνων του παιδιού του εμφανίζεται ο πατέρας του 3χρονου παιδιού που άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τα φρικτά βασανιστήρια και την σκληρή κακοποίηση που υπέστη από τον πατριό και τη μητέρα του, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο βιολογικός πατέρας του αδικοχαμένου Άγγελου λέει ότι δεν είχε ενημερωθεί για την απόφαση που έλαβε η γιαγιά του παιδιού να προχωρήσει η δωρεά οργάνων, ενώ υποστηρίζει ότι δεν έχει ενημερωθεί ούτε για την κηδεία του:

«Εγώ δεν έχω ενημερωθεί για το πότε θα γίνει η κηδεία του μικρού, δεν μου έχει πει κάτι ο δικηγόρος μου. Το μόνο που γνωρίζω, και το έμαθα την τελευταία στιγμή, είναι ότι η γιαγιά του Άγγελου πήρε την απόφαση να δωρίσει τα όργανά του. Εγώ είμαι κατά» λέει στο newsit ο πατέρας του παιδιού που έμεινε εγκεφαλικά νεκρό από την κακοποίηση.

https://exchange.glomex.com/video/v-d7jsqx2xbr75?integrationId=40599w17mbz7o7uw

Μάλιστα, κάνει λόγο για δεύτερο «βασανισμό»: «Βασανίζουν για δεύτερη φορά την ψυχούλα του. Δεν με ρώτησαν καν αν είμαι σύμφωνος για κάτι τέτοιο, το έμαθα την τελευταία στιγμή. Αυτή την πρωτοβουλία την πήρε η γιαγιά του. Δεν έχω επαφή μαζί της», λέει ο πατέρας του 3χρονου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία της αφαίρεσης των οργάνων του παιδιού έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης, ενώ όπως ανακοινώθηκε, η καρδούλα του θα χτυπάει στο στήθος ενός παιδιού στη Γερμανία.

https://exchange.glomex.com/video/v-d7jkf595ja4p?integrationId=40599w17mbz7o7uw

Αυτή την ώρα η σορός του παιδιού αναχωρεί από την Κρήτη με το πλοίο της γραμμής και η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης