ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΑΔΕΔΥ: Κάλεσμα σε απεργία στις 28 Φεβρουαρίου για το έγκλημα των Τεμπών

ΑΔΕΔΥ: Κάλεσμα σε απεργία στις 28 Φεβρουαρίου για το έγκλημα των Τεμπών

Σε πανελλαδική απεργία καλεί η ΑΔΕΔΥ την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, στην «μαύρη» επέτειο των δύο ετών από το έγκλημα στα Τέμπη.

Σε σχετική ανακοίνωση η ΑΔΕΔΥ καλεί ομοσπονδίες, σωματεία και εργαζομένους να δώσουν το δυναμικό παρών «ώστε να μην υπάρξει συγκάλυψη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Απόφαση Γενικού Συμβουλίου ΑΔΕΔΥ

3 – 4 Φεβρουαρίου 2025

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

για 24ωρη Πανελλαδική απεργία στις 28 του Φλεβάρη

για το έγκλημα των Τεμπών

Το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στη χθεσινή συνεδρίασή του, αποφάσισε, ομόφωνα, την πραγματοποίηση 24ωρης Γενικής Πανελλαδικής Απεργίας στις 28 του Φλεβάρη, ημερομηνία που συμπληρώνονται δύο χρόνια από το έγκλημα των Τεμπών.

Καλούμε τις Ομοσπονδίες, τα Ν.Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., τα Πρωτοβάθμια Σωματεία και όλους τους εργαζόμενους να δώσουν τη μάχη για την επιτυχία της απεργίας, έτσι ώστε να μην υπάρξει καμιά συγκάλυψη στο έγκλημα,  στις αιτίες και τους αυτουργούς και να αποδοθεί ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΣΤΙΣ 28 ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ»

Δείτε την αφίσα της εκδήλωσης:

Δείτε επίσης:

Παραιτήθηκε ο Χρήστος Τριαντόπουλος!

Προκλητικές δηλώσεις Φλωρίδη: «Όλοι προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν από την τραγωδία των Τεμπών»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης