Η Περιφέρεια Αττικής συνιστά να κλείσουν γυμναστήρια και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης λόγω κορωνοϊού

Must Read

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, στο πλαίσιο των αυξημένων μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό και με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσής του, συνιστά για το επόμενο διάστημα των 14 ημερών να είναι κλειστά τα γυμναστήρια, οι σχολές χορού, τα αθλητικά κέντρα και τα γυμναστήρια.

Επιπλέον προτείνει την αναστολή, ή αν αυτό δεν είναι εφικτό, τον περιορισμό στο ελάχιστο της λειτουργίας των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, καθώς και των Κέντρων Αποκατάστασης.

Δείτε επίσης: Στις ευπαθείς ομάδες του κορωνοϊού οι καπνιστές και οι ασθενείς με υπέρταση, σύμφωνα με νέα έρευνα

Να σημειωθεί ότι με προγενέστερη ανακοίνωση του Περιφερειάρχη έχει ζητηθεί ο περιορισμός ή και η κατάργηση των επισκεπτηρίων σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Ακυρώνονται οι δράσεις του προγράμματος «Ολυμπιακή Φλόγα 2020. Από την Περιφέρεια Αττικής… στο Τόκιο

Στο πλαίσιο αυτό ακυρώνονται και οι δράσεις του προγράμματος «Ολυμπιακή Φλόγα 2020. Από την Περιφέρεια Αττικής… στο Τόκιο» που είχαν προγραμματιστεί από σήμερα 11/3/2020 έως 18/3/2020. Η υλοποίηση του προγράμματος αναμένεται να πραγματοποιηθεί το διάστημα 6 έως 10 Απριλίου 2020, τις ίδιες ώρες και στα ίδια σημεία, δηλαδή από τις 9:00π.μ. έως τις 12.30μ.μ., στην Αθήνα (Πεδίον του Άρεως) και στον Πειραιά (στην Πλατεία Αλεξάνδρας).

Με αφορμή τη σχετική απόφαση ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης επισημαίνει:

«Για εμάς προτεραιότητα αποτελεί η πρόληψη που συμβάλλει στην καλύτερη θωράκιση της υγείας των πολιτών. Θεωρούμε αυτονόητο ότι κάθε είδους δράση που αφορά στο συνωστισμό πολιτών θα πρέπει να περιοριστεί δραστικά. Όλοι μαζί συνεργαζόμαστε για να προστατέψουμε την υγεία και τις ζωές μας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This