Αντιμέτωπος με «καμπάνα» ο γιατρός που αρνήθηκε να αντικαταστήσει συναδέρφους του λόγω κορωνοϊού

Must Read

Αντιμέτωπος με τις συνέπειες του νόμου θα βρεθεί ένας γιατρός που αρνήθηκε την περασμένη εβδομάδα να αναλάβει καθήκοντα στη Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας και να αντικαταστήσει συναδέλφους του που βρίσκονταν σε καραντίνα λόγω του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται ότι προφασίστηκε αδυναμία στην ανάληψη καθηκόντων, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ενημέρωση της εισαγγελέως Αμαλιάδας από τον δήμαρχο Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη και τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας Κώστα Τσαούση. Στο πλαίσιο της έρευνας, θα ξεκινήσει σήμερα η εξέταση των εμπλεκομένων, όπως του δημάρχου Ήλιδας, του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας και της διοικητού της νοσηλευτικής μονάδας.

Δείτε επίσης: Το υπουργείο Υγείας ενισχύει με 2.000 άτομα νοσοκομεία και ΕΚΑΒ στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Από την πλευρά της, η πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου ανέφερε ότι υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις άρνησης γιατρών και νοσηλευτών να αναλάβουν τα καθήκοντά τους εξαιτίας του φόβου μόλυνσης από τον κορωνοϊό.

Υπενθυμίζεται πως ο 66χρονος που είχε ταξιδέψει στους Αγίους Τόπους και τώρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο του Ρίου είχε μεταβεί αρχικά στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας και, για τον λόγο αυτόν, οι εργαζόμενοι τέθηκαν σε καραντίνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This