Ο «κάποιος», ο… χρήσιμος(;) κορωνοϊός και η δίκη στις 19 Μαρτίου!

Must Read

Δεν θέλουμε ούτε καχύποπτοι να γίνουμε, ούτε να διακινούμε θεωρίες συνομωσίας… Όμως τα δεδομένα μας ξεπερνάνε μια και ο κορωνοϊός εκτός από θανατηφόρος μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να γίνει και… χρήσιμος!

Και γιατί το λέμε αυτό; Διότι μάθαμε πριν από δύο ημέρες και συγκεκριμένα στις 10 Μαρτίου ότι «κάποιος» προσβλήθηκε από τον θανατηφόρο ιό… Δυσάρεστο, πολύ δυσάρεστο!

Διαβάστε επίσης: Με κορωνοϊό και η Χριστίνα Μπόμπα – Σε καραντίνα με τον Σάκη Τανιμανίδη (video)

Συζητήθηκε σε τηλεοράσεις, εφημερίδες και ραδιόφωνα, «όσο πατάει η γάτα» θα μπορούσαμε να πούμε και μάλλον ξεχάστηκε, την ώρα που θα περιμέναμε ένας, έστω ένας από το περιβάλλον αυτού του επώνυμου «κάποιου» να έχει μολυνθεί, να έχει μπει σε καραντίνα και δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι οι δημοσιογράφοι  δεν θα το είχαν αναφέρτει αν είχαν μία τέτοια ενημέρωση!

Αντ’ αυτού «σιγή ασυρμάτου»…

Μια μικρή λεπτομέρεια: Ο συγκεκριμένος «κάποιος», έχει πολύ σοβαρό δικαστήριο σε εξέλιξη την ερχόμενη Πέμπτη δηλαδή στις 19 Μαρτίου!

Και εδώ μπορούμε να θυμηθούμε την επική ατάκα σε επ’ αυτοφώρω σύλληψη μοιχείας: «Αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις» αλλά επιλέγουμε να αφήσουμε τα συμπεράσματα στους αναγνώστες!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This