Κυριακή 20/6/2021

Σοκάρει πασίγνωστη ιερόδουλη: Έχω μέρες να «ξαπλώσω» σε κρεβάτι… Ο κορωνοϊός μας κατέστρεψε!

Μπορεί να έκλεισαν σχολεία, γυμναστήρια ακόμα και εταιρείες, όμως το θέμα του κορωνοϊού έχει «χτυπήσει» ακόμα και επαγγέλματα τα οποία δεν θα φανταζόμασταν ότι θα μπορούσαν να έχουν επηρεαστεί.

Το newsbreak.gr μίλησε με πασίγνωστη (και προβεβλημένη) ιερόδουλη η οποία για ευνόητους λόγους κράτησε την ανωνυμία της και η οποία ήταν αφοπλιστική όσον αφορά στο αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου:

Ένα πράγμα θα σου πω: Έχω μέρες να «ξαπλώσω» σε κρεβάτι! Αυτό το πράμα μας έχει τσακίσει… Έχει πανικοβληθεί ο κόσμος. Και επειδή εμείς δεχόμαστε πελάτες που ένα μεγάλο ποσοστό είναι άνω των 50, καταλαβαίνεις τι έχουμε πάθει… Εγώ που κάνω χρόνια αυτή τη δουλειά, έχω να δω τέτοια κεσάτια από την εποχή που είχε εμφανιστεί το aids!

Να φανταστείς πριν από ένα μήνα είχαμε στο «σπίτι» 30-40 ραντεβού την ημέρα… με το που άρχισε το πρόβλημα μειώθηκαν στο μισό και μετά το Ισραήλ πέσαμε στο τίποτα!

  • Εσείς όμως είχατε και πολλούς «πελάτες» μετανάστες… με αυτούς τι γίνεται;

Ναι, έχω σταθερούς πελάτες που είναι αλλοδαποί (οι περισσότεροι μετανάστες)… ε, ούτε αυτοί δεν έρχονται γιατί είναι πολλοί από αυτούς παράνομοι και φοβούνται μην κολλήσουν οπότε θα πεθάνουν στο δρόμο γιατί δεν τολμάνε να πάνε στα νοσοκομεία!

Και ξέρεις τι θα γίνει; Με αυτό που ελέγχουν όλους τους κοντινούς, φοβούνται αφενός μην πιάσουν και άλλους παραβατικούς και αν την σκαπουλάρουν φοβούνται ότι θα τους σκοτώσουν οι δικοί τους!

  • Εντάξει είσαι υπερβολική…

Άκου εμένα που τα ξέρω… Έχουν άλλους άγραφους νόμους στη δικιά τους την κοινωνία και θεωρούν ότι αν για όποιο λόγο συλληφθούν ή απελαθούν αυτός που ευθύνεται το πληρώνει πολύ ακριβά!

Διαβάστε επίσης: Τρόμος για ντόμινο κορωνοϊού στα hot spot! Ποιο είναι το επιθετικό σχέδιο της κυβέρνησης (video)

  • Ξέρεις αν έχει νοσήσει κάποια από εσάς;

Με σιγουριά δεν μπορώ να σου πω, αλλά έχει ακουστεί ότι κάποιο κορίτσι από αυτά που είναι «ανεξάρτητα» και όχι σε σπίτι, ξέρεις αυτά που είναι με πριβέ ραντεβού για πάρτι, βίλες και κότερα έχει αρρωστήσει. Και καταλαβαίνεις τι θα γίνει αν είναι αλήθεια και αν μαθευτεί… Θα κλείσουν σπίτια ή για να στο πω αλλιώς θα κλείσουν βίλες!

  • Και τι έχετε σκοπό να κάνετε;

Θα σου έλεγα ότι θα παρακαλέσουμε τον Θεό να μας λυπηθεί να μη μείνουμε άνεργες αλλά μάλλον δεν θα μας ακούσει! Υπομονή θα κάνουμε και ελπίζουμε να ηρεμήσει το πράγμα ή να… φουντώσουν οι ορμές των ανδρών!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ