ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΘεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η φωτιά στο διαμέρισμα - Ηλικιωμένες στο νοσοκομείο με εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα

Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η φωτιά στο διαμέρισμα – Ηλικιωμένες στο νοσοκομείο με εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα

Οι ηλικιωμένες έμεναν στο διαμέρισμα

Καλύτερη είναι η εικόνα στο «μέτωπο» της φωτιάς που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά που ξεκίνησε από κουζίνα σε σπίτι στον τέταρτο όροφο τέθηκε υπό έλεγχο. Η πολυκατοικία στην οποία συνέβη το περιστατικό βρίσκεται επί της οδού Αιμιλιανού Γρεβενών.

Στο σημείο έσπευσαν 20 πυροσβέστες με επτά οχήματα. Αν και δεν χρειάστηκε να παρέμβουν για τον απεγκλωβισμό ατόμων από το διαμέρισμα, ωστόσο, τρεις ηλικιωμένες χρειάστηκε να μεταφερθούν προληπτικά στο νοσοκομείο καθώς έμεναν στο διαμέρισμα. Σύμφωνα με το grtimes οι δύο έπαθαν εγκαύματα επειδή βρίσκονται στην κουζίνα ενώ η τρίτη ήταν σε άλλο δωμάτιο. Επίσης, αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

(πηγή φωτογραφιών grtimes, thestival)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης