ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΣύνταγμα: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων μετά τα επεισόδια

Σύνταγμα: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων μετά τα επεισόδια

Κατά την διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε ένας αστυνομικός που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Επεισόδια μεταξύ κουκουλοφόρων και αστυνομικών σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης μετά το τέλος της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Συντάγματος για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Τα επεισόδια, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ξεκίνησαν μετά το τέλος των ομιλιών που πραγματοποιήθηκαν και ενώ είχε αρχίσει η σταδιακή αποχώρηση των διαδηλωτών, όταν ομάδα ατόμων στην κάτω πλευρά της Πλατείας Συντάγματος και συγκεκριμένα στην οδό Φιλελλήνων και στην οδό Μητροπόλεως έβαλε φωτιές σε κάδους και εκτόξευσε βόμβες μολότοφ, πέτρες και φωτοβολίδες εναντίων αστυνομικών δυνάμεων, που απάντησαν με χρήση χημικών.

Στη συνέχεια και για περίπου 1 ώρα σημειώνονταν μικρότερης έκτασης επεισόδια γύρω από την πλατεία Συντάγματος, ενώ αρκετοί διαδηλωτές επέστρεψαν μπροστά από την Βουλή πραγματοποιώντας καθιστική διαμαρτυρία.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 4 συλλήψεις ενώ κατά την διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε ένας αστυνομικός που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Τέλος, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της ΕΛΑΣ αποκαταστάθηκε η κίνηση των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης