Κλειστά τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Οδηγών του Beat λόγω COVID-19

Must Read

«Λουκέτο» βάζει ο κορωνοϊός και στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Οδηγών, καθώς η Beat ανακοίνωσε το κλείσιμό τους από την Τρίτη 17 Μαρτίου μέχρι νεωτέρας. Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι η εξυπηρέτηση οδηγών θα συνεχιστεί κανονικά εξ αποστάσεως.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρίας:

«Συμβαδίζοντας με τα μέτρα που λαμβάνονται σε όλη την Ευρώπη από το group μας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, αλλά και με τα μέτρα της κυβέρνησης σχετικά με τη λειτουργία των καταστημάτων, τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Οδηγών θα παραμείνουν κλειστά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από αύριο Τρίτη 17 Μαρτίου και μέχρι νεοτέρας.

Λαμβάνουμε αυτό το μέτρο για την προστασία τόσο των οδηγών όσο και των υπαλλήλων μας, στην κατεύθυνση της συνολικής προσπάθειας που κάνουμε όλοι αυτές τις μέρες.

Φυσικά, δε σε αφήνουμε μόνο εκεί έξω. Η εξυπηρέτηση οδηγών θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά εξ αποστάσεως (τηλεφωνικά, μέσω email και μέσω του app) για ό,τι χρειαστείς. Οι τηλεφωνικές μας γραμμές θα επανδρωθούν με περισσότερο προσωπικό για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σου.

Δείτε επίσης: Προσοχή στα πλυντήρια – Σε ποιες θερμοκρασίες «σκοτώνεται» ο κορωνοϊός – Δεν αρκεί το σύντομο πρόγραμμα

Για οποιαδήποτε βοήθεια σχετικά με το Beat μας καλείς όπως πάντα στο 211 8008919 ή μας στέλνεις email στο [email protected].

Για την ασφάλεια όλων, παρακαλούμε κατά τις μετακινήσεις σου να τηρείς τις επίσημες οδηγίες του ΕΟΔΥ. Επιπλέον, αν έχεις συμπτώματα ίωσης, θα πρέπει να μην οδηγείς, να παραμείνεις στο σπίτι και να μας ενημερώσεις άμεσα.

Καλή δύναμη και υπομονή, ας μείνουμε όλοι ασφαλείς.

Η ομάδα του Beat»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This